Trener Napretka ''na slatkim mukama'', mogu li Kruševljani da prekinu čudesni niz TSC-a?

Autor: Darko Mitrović
petak 20.09.2019.
18:06
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

U meču devetog kola Linglong Superlige Srbije, ekipa Napretka dočekaće u Kruševcu najprijatnije iznenađenje od početka sezone, ekipu TSC-a iz Bačke Topole.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Ovaj meč je zakazan za subotu, s početkom od 18 časova na stadionu ''Mladost u Kruševcu.

Trener Napretka Predrag Rogan je u najavi ovog duela izuzetno pohvalno govorio o narednom rivalu, ističući fantastičnu seriju TSC-a bez poraza, računajući i prethodnu sezonu.

''Ekipa TSC-a svakako zaslužuje sve čestitke na dosadašnjem takmičenju. Najveće zasluge idu mom bivšem direktoru, a sadašnjem kolegi Zoltanu i njegovom stručnom štabu i  igračima.

Oni su 9. septembra prošle godine doživeli poslednji poraz, i taj podatak dovoljno govori o tome o kakvoj ekipi se radi.

I mi imamo šta da pokažemo, i mi se pitamo u subotu. Naravno da moji igrači žele da nastave niz dobrih partija i dobrih rezultata i očekujemo od njih da pokažu istu energiju i istu strast i da uz podršku navijača dođemo do još jednog dobrog rezultata.

Mnogi su želeli da prekinu niz TSC-a: i Spartak i Partizan i Vojvodina, nisu uspeli. Ekipa je sastavljena od odličnih pojedinaca koje neću sada nabrajati jer bi trebalo nabrojati desetak, dvanaest igrača. Mislim da imamo načina da odgovorimo njihovoj kvalitetnoj igri.

Moji momci imaju šta da pokažu i sa pravom želimo da budemo ozbiljan činilac ovog šampionata. Očekujem da će publika uživati u utakmici",
istakao je Rogan, a prenosi klupski sajt Napretka.

Kada je u pitanju sastav Napretka, Rogan je priznao da je ''na slatkim mukama'', iako neće moći da računana Veškovca i Pavićevića.

"S obzirom da smo Rad pobedili sa jednom ekipom, a da smo u Surdulici igrali sa drugom ekipom, na slatkim sam mukama i mi tu nemamo problema. Ekipu ne čini osamnaest igrača nego ceo tim", zaključio je Rogan.

Slično razmišlja i fudbaler Napretka Đuro Zec koji veruje da Napredak može do tri boda pred svojim navijačima.

"To je odlična ekipa, bez poraza u dosadašnjem takmičenju i nas očekuje jedna teška utakmica. Moramo da ponovimo igru iz poslednjih nekoliko kola, da budemo čvršći i brži od njih. Naše greške ćemo svesti na minimum i nadam se da ćemo obradovati naše navijače sa nova tri boda", istakao je Zec.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke