Trener Malatije o sudijskoj nepravdi i ''uplašenom'' Partizanu...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.08.2019.
23:38
Izvor: Sportske.net

Uveren je da je njegov tim večeras oštećen.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV

Povezane vesti

Malatija je večeras uspela da savlada Partizan sa 1:0, ali ne i da se plasira u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, jer je prvi meč pre sedam dana u Humskoj pripao Partizanu rezultatom 3:1.

Na pres konferenciji posle meča, trener Malatije Sergen Jalčin se najpre osvrnuo na pojedine detalje iz beogradskog dvoboja.

''Odbrambena greška koju smo napravili u prvoj utakmici  nedostatak koncentracije sprečili su nas da se plasiramo u sledeće kolo. Ipak, odigrali smo četiri utakmice u Evropi ovog leta i to je dobro iskustvo za nas'', istakao je Jalčin.

Potom je komentarisao večerašnja dešavanja u revanš meču i došao je do zaključka da je sudija oštetio njegov tim.

''Sudija je bio veoma zanimljiv. I zaista, u ovakvim evropskim mečevima sudije mogu da budu vrlo interesantne. Mi smo u prvom poluvremenu videli stopostotni penal za nas, zatim njihovi igrači mogu da se izležavaju po 10-15 minuta...

Sudija jeste nadoknadio neko vreme, ali nedovoljno. Oni su stalno povređeni... Sve to pokazuje koliko su se plašili nas. Normalno bi bilo da ne prođu dalje, ali u fudbalu nije sve kako želimo'', objašnjava Jalčin.

Trener Malatije je takođe istakao da je njegovom timu potrebno još tri do četiri pojačanja, kao i da Gokan Tore i Giljerme još uvek nisu dovoljno spremni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Friday, 16.08.2019
16:41

* jednog ofsajda

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 16.08.2019
00:25

Izgleda da ih je ovaj dobro skanirao.

avatar
lewa9
Friday, 16.08.2019
00:23

Da je bilo sve fudbalski kako 'treba', vratili bi ste se iz Beograda sa 6-7 golova u svojoj mrezi, tako da na drugu utakmicu ne bi morali ni da idemo. Zato nemoj da kukas za 'penal' koji je diskutabilniji nego onaj koji je 'iznudio' Pep "bacio se sam" Bjel na Rajku. Isto tako, da ste vi imali 2:0, tad ne bi kukao sto se tvoji igraci 'izlezavaju'? Previse licemerna izjava...

avatar
Dorotej
Friday, 16.08.2019
07:30

Izležavali su se u Ljubljani kada su poveli 1:0.

avatar
nemam pojma
Friday, 16.08.2019
00:13

Zaslužili smo ovakvu ocenu njihovog trenera. Sramna utakmica u revanšu. Sramota me kako smo igrali. Takvoj jednoj NIKAKVOJ ekipi smo dali nadu da se nadaju prolasku. Mesto da ih i tamo sa lakoćom pobedimo. Potpuno promašen prelazni rok, ova uprava če do kraja da upropasti Partizan, cigani će nam pobeći na nikad dosegljivu razdaljinu. Oni sve bolji a mi sve lošiji. UPRAVA NAPOLJE!!!

avatar
paok
Friday, 16.08.2019
06:01

Treba uprava da ode to je tacno. Ne mozes svaku utakmicu odigrati kao u Beogradu ali smo prosli sto je vazno. Sa kojim parama da dovedes bolje igrace. Svi kukamo kako ne valja ovaj ili onaj ali se momci barem bore.

avatar
Slobodan Dragojevic
Friday, 16.08.2019
07:41

Nik ti je super,baš nemaš pojma!Turska liga je dve svetlosne godine iznad ove tužne Linglong cirkusa.Njihov budžet je nestvaran za naše uslove.

avatar
REVØLT
Friday, 16.08.2019
00:10

Ja mislim da je cak i Macva onu sansu za smanjenje na 1:2 na JNA pred kraj prvog poluvremena imala posle nekog ofsajda, ovo je neverovatno kako lose sudjenje imamo u (svakom) mecu...

avatar
REVØLT
Friday, 16.08.2019
00:07

Ako je rebro ruka, 'ajde da pevamo:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 16.08.2019
00:04

Normalno je bilo da sudija dosudi ofsajd od 2m u Beogradu pa ne biste dali ni taj jedan gol, a guranje Asana s obe ruke u prodoru kada tvoj bek ni ne gleda loptu nije smatran penalom, kao ni start đonom u cevanicu Sadika, kao ni večeras na ivici šesnaesterca što nije đon ponovo Mine nad Sadikom, čak i da ga nije zakačio morao je da bude dosuđen indirektan udarac jer je išao đonom na protivnika u visini butine. I nakon svega toga vama dozvole šansu iz ofajda za prolaz, a Partizanu ne poštuje prednost za izjednačenje i očekuješ da igrači Partizana krenu u 97. minutu o izjednačenje. Budi presrećan kakvo si suđenje imao u Beogradu, moglo je da bude od 5:0 do 8:0 za Partizan.

avatar
Mads87
Friday, 16.08.2019
00:44

Garant kriv Terzic za sudjenje. A verovatno je i kriv sto niste nista igrali. Sva sreca pa su ovi amateri teski inace ode mast u propast. Al ja sam opet navijao da prodje partizan i navijacu i protiv moldea a tebe od kad zvezda prodje kopenhagen nema kao turpije u zatvoru.

avatar
Mads87
Friday, 16.08.2019
15:10

Evo zbog toga sto je prolaz Srpskog kluba u play-of za tebe sramota ja cu ti dati lajk mada to dovoljno govori o tebi. Sto se trolovanja tice mene ne trolujes nimalo ali volim da vidim dokle si u stanju da ides sa mrznjom. Secam se da si plakao kako se zvezdini igraci valjaju kada vode i cekaju kraj utakmice a reci mi molim te sta je ono sinoc partizan radio? To rade svi u danasnjem fudbalu ali samo kad je zvezda u pitanju ti se zgrozavas. O kakvom bunkeru pricas kad je zvezda igrala sa igracem manje 70 minuta i kad je povredama desetkovana i kako ti mislis da bi bilo koji klub igrao u toj situaciji? Trebalo je valjda sa igracem manje na gostujucem terenu da napda jel?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 16.08.2019
07:28

Partizan je i pored loše igre više pokazao od zvezde za šta je glavni krivac Terzić, a u vezi suđenja Partizanu u Evropi je sporedni, glavni je za Srbiju. Možda se vaši komentari ekspresno objavljuju, moji komentari su na čekanju po 23 sati, po više od celog dana pa to ne znači da me nema, a kad mi objave onda plačete zašto mi objavljuju. zvezdin bunker u Kopenhagenu je najveća sramota srpskog fudbala, tako ne igraju ni bunker superligaši u Srbiji.

avatar
SaleNs91
Friday, 16.08.2019
00:02

Care trebao si da zavrsis pricu u prvoj utakmici,samo da Suma zna da promasi golmana... Posebno mi je drago sto smo ih izbacili zbog te arogancije i podcenjivanja.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 16.08.2019
00:42

Podcenjuju vas, nije sporno, ali brate mili vi ste katastrofa. Kad vam dodje neka napadacka ekipa koja hoce da igra fudbal vi tu nemate sta da trazite iskreno! Nesigurnost se ocigledno vidi, nadam se da ce Miloje na sledecem Derbiju to uvideti i napasti vas od prvog minuta!

avatar
Man united
Friday, 16.08.2019
15:56

Фикане, тај 'распали' Копенхаген сваке године игра групну фазу ЛШ и ЕЛ. По трансфермаркту су процењени на 42М. док сте ви нпр. на 25М. Запитај се онда шта сте ви ако су они распали.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 16.08.2019
14:47

Decko mi smo prvo poluvreme igrali 10 na 10 po sansama 3x bolja ekipa od njih bili. Iz prve polusanse su nam dali gol. Do kraja utakmice smo igrali sa igracem manje i nismo primili gol, eto oni su dobili u 115 minutu crveni. Vi ste 3x pola presli i to sto je najsmesni mogli ste 2x gol da date. Ali zato su oni vama mogli 4 dati, iako su smesna ekipa realno!

avatar
Sanchez Bakero
Friday, 16.08.2019
09:49

To bi bila velika greška i Milojević to sigurno neće uraditi. On i inače gaji defanzivan fudbal, a poslednja ekipa koju će želeti da napadne svom snagom je Partizan.

avatar
Fikan
Friday, 16.08.2019
08:59

Pa sta ste onda vi ako smo mi katastrofa? Dodje raspali Kopenhagen i vi igrate bunkercinu od drugog poluvremena pa sve do kraja utakmice i prodjete srecno na penale i onda ste vi "JUNACI, POBEDNICNI, HRABRA ZVEZDA SA ODLIČNOM IGROM", a Partizan koji je napadao i nije igrao bunker je loš. To tako ide, zar ne?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 16.08.2019
07:23

Verovatno će nas napasti bunkerom iz Kopenhagena, jednim drvoredom u šesnaestercu, a drugim na ivici zvezdinog šesnaesterca. Partizanova i Malatiji su igrali bolje na 40 stepeni od Kopenhagena i zvezde na 20. Golman Kopenhagena osim dva kiksa nije ništa odbranio, kod prvog ga lobuje odbitak na skoro gol liniji, a kod drugog mu Boaći daje gol iz peterca, a on začuđen odakle on ovde pošto zvezda jedva par puta da je prešla centar. Golman Malatije u Beogradu odbranio 2 zicera Sumi i 1 Asanu, a sada zicer Sadiku i spasio autogol, čovek spasio 5 golova u dvomeču. Malatijin napad je jači od Kopenhagenovog, a Partizan je manje golova primio nego zvezda od Kopenhagena jer onaj u Beogradu iz ofsajda ne računam. Vaši igrači su manje puta pogodili gol Kopenhagena čak i uz 11 penala nego li Partizan samo iz igre u dvomeču s Malatijijom, to su činjenice koje nakon ovih dvomeča pokazuju još veću razliku u kvalitetu u korist Partizana.

avatar
paok
Friday, 16.08.2019
06:05

Da smo bili losi to stoji ali realno nisu ni oni nista specijalno napravili. Mi verovatno mozemo kuci bolje da napadamo ali za gostujuci teren fali jos dosta toga. Za pocetak 2 igraca pa da mozfa onda nesto uradimo.

avatar
SaleNs91
Friday, 16.08.2019
01:04

A vi ste mozda ta napadacka ekipa? Stigao sa posla u utorak na zadnjih 10 minuta produzetka,10 na 10 a Kopenhagen igra viktorije ispred vaseg gola. Vi ste bez Marina Malatija iz prve utakmice.