Trener Mačve: ''I Juventus je ovako dobijao utakmice...''

Autor: Beta Beta
subota 21.10.2017.
18:25
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je da je njegova ekipa danas ostvarila tešku ali slatku pobedu protiv čačanskog Borca, u utakmici 14. kola Super lige Srbije.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Mačva je danas na svom terenu pobedila Borac sa 1:0 golom Filipa Arsenijevića u 25. minutu.

"Teška, ali slatka pobeda, bila nam je važna zbog stanja na tabeli. Pokazalo se da je Borac jaka ekipa, ali na njihovu nesreću još neugirana. Oni su imali inicijativu u drugom poluvremenu, nije bio plan da čuvamo rezultat, ali u igrače se uvuče nervoza.

Što se pobede tiče, i Juventus je dobijao utakmice tim rezulatom, pa je postao šampion", rekao je Aničić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Trener Borca Igor Spasić rekao je da je njegova ekipa dala sve od sebe.

"Videli smo dva različita poluvremena, u prvom je Mačva bila dominantna, stvarala više šansi, a mi smo u drugom delu imali više prilika. Nedostajao nam je Marko Zoćević, to se videlo. Dali smo sve od sebe, ali moram da priznam da naše šanse nisu bile toliko dobre. Mačvi želim sve najbolje u nastavku prvenstvu", naveo je Spasić.

Mačva je deveta na tabeli sa 16 bodova, dok je Borac pretrpeo 11. poraz u prvenstvu i poslednji je na tabeli sa sedam bodova. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke