Trener Inđije u šoku zbog poraza, pogledao i penal...

Autor: Pavle Knežević
subota 14.09.2019.
20:59
Izvor: Sportske.net

Nema dileme Srđan Blagojević oko prvog penala.

FK Inđija
FK Inđija

Povezane vesti

Trener Inđije Srđan Blagojević bio je vidno potresen posle poraza od Crvene zvezde u osmom kolu Super lige, rekavši da svi hvale njegovu ekipu, ali da bodova nema nigde.

Inđija je na "Rajku" vodila 1:0, a onda su Zvezdi u poslednjih pet minuta dosuđena dva penala za preokret.

"Prvo, kako red nalaže, čestitam Zvezdi na pobedi. U najmanju ruku mogu da kažem da sam u šoku posle svega što se desilo. Jako teška situacija za nas, neke stvari se ponavljaju, kao da smo se kamenom na Boga bacali. Protiv Proletera, TSC-a, Rada, mi praktično prospemo i izgubimo ono što mi radimo.

Poslednjih pet minuta su šokantni, neverovatno. Kada smo mislili da je sve gotovo i da ćemo za Inđiju, koja je mali klub, stvoriti istorijske bodove protiv Crvene velike zvezde...Možemo da pričamo koji su konkretno razlozi. Generalno nam je jako teško, emocije su burne i još jednom da se vratim na početak: čestitam Zvezdi pobedu i iskreno im želim mnogo sreće u sredu protiv Bajerna
", rekao je Blagojević.

Ponovljeni snimak je pokazao da je prekršaj kod prvog penala napravljen van 16 metara. Blagojević je stigao da pogleda snimak i da prokomentariše: "Jasno da je bilo metar napolju, nije bilo dileme".

Blagojevića i Inđiju pohvalio je i Vladan Milojević, ali i novinar koji je bio prisutan posle utakmice na konferenciji, ali slaba je to uteha...

"Teško je sad pričati, samo oni koji su gledali naše utakmice znaju šta se dešavalo, u trenucima kad mislimo da sve držimo pod kontrolom i kada se čeka da napravimo gol... Protivnici nas kažnjavaju, mi njih ne, definitivno smo mislili da je tome kraj, da će stvari ići na našu stranu.

Mislim da su igrači zaslužili da budu nagrađeni i to bio im bio veliki podstrek i za samopouzdanje. Ovako sve ide u suprotnom smeru, idu nove utakmice, dolazi nam Radnički, a vi znate kako je teško kad dolazi Radnički.

Vlada se našalio, ali to je istina, na svakoj utakmici nam odaju priznanje, a mi samo sedam bodova. Ali, dobro, na mala vrata smo ušli u Super ligu, kroz težak baraž, niko nije ni očekiva. Okrećemo se sledećim utakmicama
", rekao je Blagojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Monday, 16.09.2019
11:17

Najtužnije za Zvezdu je to da je Inđija potpuno zaslužila pobedu (ili makar bod). Nije Zvezda nadigrala Inđiju, napravila 20 šansi, ali lopta nije htela u gol. Ne, Inđija (koja nije blistala) je bila u najmanju ruku ravnopravan rival Zvezdi i to treba da brine. Takođe mi smeta to što u Srbiji kako se menjaju garniture na vlasti, tako se menja i odnos sudija prema večitim rivalima. Ono što se pre par godina sviralo za partizan, sada se svira za Zvezdu, a očigledno je da to nije dobro. Da takav tretman donosi realan rezultat (ne mislim pri tome na domaću titulu), partizan bi sada redovni učesnik LŠ. Ono što ja primećujem da je u suštini jedna posledica ovoga je propast srpskog fudbala. Zbog ovakvog suđenja Vojvodina je oštećena za makar jednu titulu, a u košarci su tu lažnu partizanovu dominaciju platili BFC, Radnički, Vojvodina, Hemofarm koji više i ne postoje.

avatar
Mirko Đerović
Sunday, 15.09.2019
09:47

F S S SRAM VAS BILO!

avatar
Patriota bre
Sunday, 15.09.2019
00:13

Svaka čast ljudi, vratiće nam se sve...

avatar
deki trbic
Saturday, 14.09.2019
21:57

A onda kazu zvezda uzima titulu zaslugom dobrog tima, a ne sudija xD

avatar
Mads87
Saturday, 14.09.2019
21:03

Lagano je trebalo da dobije indjija 2 3 nula i milojevic to zna jer je covek realan pa ne sme ni da pogleda u kameru od sramote