Trener Inđije svestan, sledi težak zadatak, svaki bod je bitan

Autor: Beta Beta
petak 02.08.2019.
12:30
Izvor: Beta

Trener fudbalera Inđije Srđan Blagojević rekao je danas da njegovu ekipu čeka težak posao ne samo u predstojećem meču protiv Napretka, već i u svakom narednom i istakao da je svaki osvojen bod u Super ligi Srbije značajan.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

"Svaki bod u ovoj ligi, u ovoj konkurenciji, za nas je značajan. Pogotovo na samom početku kada smo još u fazi privikavanja i prilagođavanja na ovaj rang takmičenja", rekao je Blagojević.

Fudbaleri Inđije sutra dočekuju Napredak u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

Jedan bod iz dve odigrane utakmice dosadašnji je bilans novajlija u Super ligi, dok je Spartak novu sezonu počeo s dva poraza.

"Mi smo već posle utakmice protiv Mačve počeli da se bavimo Napretkom. Jasno nam je da je velika težina posla ispred nas... Ne samo na narednoj utakmici protiv Napretka, nego generalno na svakoj sledećoj. Ali, zato smo se i borili da budemo u ovom rangu takmičenja, da imamo izazov kakav ćemo imati u subotu", rekao je Blagojević.

Trener Spartaka Predrag Rogan je rekao da je Inđija nezgodan protivnik, ali da se nada da će njegova ekipa konačno upisati pozitivan rezultat.

"To je ekipa koja je na krilima euforije zbog ulaska u Super ligu i sa pobedničkim mentalitetom. Svedoci smo da su protiv Partizana bili egal, insistiraju na posedu lopte... Mi imamo obavezu prema sebi da ono što smo propustili u prve dve utakmice nadoknadimo. Nadam se da će igrači biti raspoloženi i da ćemo konačno zabeležiti pozitivan rezultat", rekao je Rogan.

Utakmica Inđija - Napredak igra se sutra od 17.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke