Trener ''Čuke'': ''Prema Danilu Pantiću moramo da budemo pažljivi''

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.07.2020.
13:24
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.com

Najveće pojačanje Čukaričkog već je postigao i prvi gol u dresu ''Brđana''.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Čukarički je ovog leta prijatno iznenadio transferom Danila Pantića, bivšeg Partizanovog veziste koji prethodnih godina nije dobio šansu u Čelsiju.

Pantić se ekipi priključio na pripremama na Zlatiboru, a već u prvom nastupu protiv Krupe postigao je pobedonosni gol.

''Zaista, kad je on u pitanju, moram da naglasim da sam veoma zadovoljan i srećan što ga imam u timu, i kao momka koji izvanredno i motivisano radi, i kao igrača koji može mnogo da nam donese.

Ipak, u ovom momentu situacija zahteva da zbog prevelike pauze mi budemo pažljivi prema njemu, da doziramo način rada i postepeno ga uvodimo. Rekao bih, da mi njemu pomognemo, jer će posle on pomoći nama, ekipi i klubu'', objasnio je trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović u razgovoru za klupski sajt.

On je istakao da je prezadovoljan uslovima rada na Zlatiboru, kao i odnosom igrača prema svojim obavezama, pa veruje da će Čukarički spremno dočekati start nove sezone, 1. avgusta.

''Najvažnije je da budemo zdravi, a situacija će se sama iskristalisati. Imam neku sliku, međutim za nas je veoma važno da će od sledeće sezone u protokolu biti 22 igrača.

Svaki trener imaće mogućnost da za vreme utakmice vrši pet izmena. Apsolutno moramo da napravimo grupu od 15, 16, 17 igrača na koje u svakom momentu možemo da računamo, uz mlade igrače iz Omladinske škole kojima možemo da damo šansu.

Prošla sezona je pokazala koji su to igrači koji iznose teret i bez kojih se teško zamisliti ekipa'', istakao je Veselinović.
-
baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke