Trener Brodarca: "Ponosni na sve što smo uradili"

Autor: Beta Beta
sreda 07.02.2018.
23:41
Izvor: Beta

Trener fudbalera Brodarca Milan Kuljić rekao je večeras da je ponosan na svoju ekipu i pored poraza od Mančester junajteda i istakao da je bila čast ugostiti veliki klub iz Engleske.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Brodarca nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala omladinske Lige šampiona, pošto su u Beogradu izgubili od Mančester junajteda sa 2:0.

"Mislim da je presudio veliki broj individualnih grešaka koje su došle kao posledica nedostatka takmičenja... Mi smo usred pripremnog perioda, a Junajted je usred takmičenja i to je bila jedna od njihovih prednosti pored svih drugih. Mislim da je to u velikoj meri odredilo tok meča", rekao je Kuljić novinarima na stadionu Voždovca.

"S druge strane, srećan sam i ponosan što smo zadržali svoje ofanzivno opredeljenje, što smo do poslednjeg trenutka težili tome da damo gol", dodao je Kuljić.

Mančester junajted je oba gola postigao u prvih pola sata utakmice posle individualnih grešaka fudbalera Brodarca. Kod prvog gola loše je reagovao golman Zdravković, dok je Ivančević u 29. minutu loptu poslao u sopstvenu mrežu.

"Velika nam je čast da smo u jednoj takmičarskoj utakmici mogli da odmerimo snage sa jednim slavnim protivnikom kao što je Mančester junajted. Sjajno iskustvo. Ovo je bio fudbalski spektakl i ponosni smo na sve što smo uradili do sada", dodao je trener Brodarca.

Brodarac
Foto: Beta/Branislav Božić/Ds

Kuljić je naveo da je Junajted pokazao da je takmičarska ekipa, ekipa koja igra na rezultat.

"Ostaje žal što su prvi šut na gol uspeli da valorizuju. Do poslednjeg trenutka sam verovao i krivo mi je što nismo uspeli da damo taj jedan gol, bila bi satisfakcija ovim momcima za veliki trud i možda bi bilo interesantno na kraju videti kako se ponašaju oba tima kada je rezultat 2:1", rekao je Kuljić.

Fudbaler Brodarca Srđan Kočić je naveo da je osećaj, i pored poraza, fenomenalan.

"Utakmica je bila od velikog značaja, ništa nismo mogli da izgubimo, već samo da dobijemo. I pored poraza, osećaj je fenomenalan. Igrati protiv takve ekipe, takvog kluba, neprocenjivo je iskustvo. Nosili smo se, po statistici smo bili i bolji", rekao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke