Trener Borca ljut posle poraza od Zvezde: ''Pojedinci igrali privatnu utakmicu''

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.07.2020.
16:13
Izvor: Sportske.net, fkborac.net

Uverava da tako nešto više neće dozvoliti.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Banjalučki Borac sinoć je gostovao na ''Marakani'' gde je u duelu sa domaćom Crvenom zvezdom poražen rezultatom 3:0.

Trener Banjalučana Vlado Jagodić nije bio zadovoljan prikazanim, smatra da je Borac morao da se prikaže u boljem izdanju na ''Marakani'', uz opasku da je kod pojedinih igrača primetio nešto što nikako nije očekivao.

''Dobra opomena u pravo vreme. Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobjedi i gostoprimstvu i svemu što su nam pružili. Ono što mogu reći bez detaljnije analize nismo odigrali onako kako smo se dogovorili.

Bolje da se sad desilo, jer je strašno velika opomena. Posebno ovaj treći gol, ljut sam zbog toga.

Lakše bih podneo ovaj poraz da se nije desio taj treći gol jer smo samo u otvaranju utakmice ispoštovali dogovor da visoko izađemo, da ne dozvolimo da na oni dođu u našu trećinu gde su oni opasni kroz kratke pasove. Mi smo nažalost popustili već posle 10 minuta gde smo primili gol, a ljudi su nam se ušetali.
-
Baner 3

Tačno je da je to Zvezda ali ja sam očekivao više i ova utakmica nam otvara oči u mnogo detalja. Neću reći da je ovo naša stvarnost, mi smo ranije u jakim utakmicama pokazali da imamo kvalitet. Mislim da je nekoliko fudbalera igralo privatnu utakmicu, a ja to ne mogu dozvoliti.

Ja bih ih pohvalio da je ostalo 2:0, jer smo primili gotovo identične golove. Ne mogu, jer smo jasno pred meč dali do znanja da je ovo nama završni test za ono što nam slijedi u Evropi. Jasan sam bio posle Čukaričkog gde sam rekao da je ta utakmica i protiv Rudara gde smo primili tri gola od toga jedan evrogol i dva gola nakon naših grešaka test za prvenstvo'', objašnjava Vlado Jagodić.

Sinoćnji meč bio je generalna proba i za Banjalučane, koji u subotu u prvom kolu Premijer lige BiH dočekuju ekipu Mladosti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 29.07.2020
20:07

Iskreno i mene su Banjalucani razocarali svojom losom igrom.