Trener Borca: "Imamo snagu i kvalitet da pobedimo Mačvu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.03.2018.
19:58
Izvor: Beta

Trener Borca Vladimir Stanisavljević rekao je danas da smatra da njegovi fudbaleri imaju kvalitet da pobede Mačvu u nastavku srpskog prvenstva.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

"Maksimalnom borbenošću, zalaganjem i htenjem možemo do novih bodova koji bi nas i te kako vratili u borbu za opstanak. Smatram da imamo snage i kvalitet da pobedimo Mačvu i napravimo novi korak ka što boljoj poziciji pred plej-aut", rekao je Stanisavljević na konferenciji za novinare u Čačku.

Borac će u subotu igrati protiv Mačve na svom stadionu, u 29. kolu Super lige Srbije.

Stanisavljević je kazao da je Borac dobro iskoristio pauzu za reprezentacije, koja je ekipi bila potrebna da bi se oporavili roviti igrači, ali i da bi "provela što više vremena zajedno".

"Uprkos velikim problemima sa kojima se klub suočava, igrači odlično treniraju i maksimalno ispunjavaju svoje obaveze. Veoma je bitno što smo poslednju utakmicu rešili u svoju korist, pa je već dobra atmosfera dodatno popravljena", kazao je Stanisavljević.

On je naveo da ekipa teži igri kao u drugom poluvremenu utakmice sa Bačkom u prošlom kolu, što očekuje i u narednom duelu.

Posebno pohvalno je govorio o Mačvi, za koju je rekao da o renomeu i tradiciji tog kluba govori podatak da veliku većinu tima čine igrači iz Šapca.

Fudbaler Borca Marko Zoćević rekao je da se ekipa odmorila i spremila za predstojeća iskušenja.

"Rivala dočekujemo sa mnogo motiva i optimizma. Spremni smo da damo sve od sebe i obradujemo navijače. Novom pobedom bismo napravili još jedan korak ka opstanku i ubedjen sam da ćemo ga i ostvariti. Atmosfera u ekipi je odlična i jedva čekamo početak utakmice", rekao je Zoćević.

Utakmica u Čačku počeće u subotu u 15.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke