Trener Astane ''pročitao'' Partizan? Na koga ne može da računa, veliko iznenađenje je juče nagovestio?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.10.2019.
09:26
Izvor: Sportske.net

Kakve poruke pred večerašnji okršaj stižu iz domaćeg tima?

EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO
EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Povezane vesti

Večeras od 16:50h po našem vremenu, uz direktne TV prenose na RTS 1 i Areni Sport 1, ekipa Partizana odiraće meč drugog kola grupe L Lige Evrope protiv domaće Astane u Kazahstanu.

U redovima crno-belih vlada odlično raspoloženje posle serije pobeda u domaćem šampionatu i sve bolje forme koju pokazuju iz meča u meč, a o očekivanjima trenera Partizana Sava Miloševića možete da čitate OVDE.

Šta za to vreme poručuju iz Astane?

Njihov trener Roman Grigorčuk otkrio je da neće moći da računa na iskusnog defazivnog vezistu Jurija Logvinenka koji je povređen, a svi ostali su prema njegovim rečima ''100 posto spremni'' za večerašnji okršaj.

Otkrio je takođe i šta mu se dopada u igri Partizana, koju je naravno, do detalja analizirao prethodnih dana.

''Vrlo dobro igraju u napadu, imaju brze fudbalere i bilo ko od njih može da bude opasnost po naš gol. Mislim da smo ih dobro proučili, znamo njihovu snagu i slabosti i siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu'', istakao je on.

Naravno, novinare je interesovalo i još ponešto u vezi startne postave Astane, Grigorčuk nije želeo previše da otkriva, ali ono što je privuklo pažnju juče, je i to što je uz njega pred novinare izašao i 38-godišnji golman Aleksandar Mokin.

To se u tamošnjoj javnosti tumači kao jasna poruka da večeras neće braniti doskora standardni Nenad Erić, već Mokin koji je poslednju evropsku utakmicu odigrao još pre dve godine, i to protiv Seltika u Glazgovu, kada je pet puta vadio loptu iz mreže.

''Mi pozivamo različite fudbalere na konferenciju za novinare na svakoj utakmici. Ovo nije nikakav signal. Bilo ko od fudbalera koje imam na raspolaganju može sutra da izađe na teren'', nije se dao Grigorčuk, ali treba reći i da je Mokin branio na dve prethodne prvenstvene utakmice, na kojima je Astana ostvarila dve ubedljive pobede, protiv Atiraua (4:1) i Kaisara (3:0).

Dakle, do poslednjeg trenutka se neće znati ko će čuvati mrežu Astane, ali se stiče utisak da su Mokinove šanse u odnosu na Erića sada veće, iako Erić nosi kapitensku traku u ovoj ekipi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Thursday, 03.10.2019
14:11

Pročitao je i Milojević Partizan, pa je postavio taktiku sa 3 štopera