Trener Alkmara: ''Čuli smo da je Partizan izgubio derbi...''

Autor: Beta Beta
sreda 16.09.2015.
19:14
Izvor: Beta

U najavi sutrašnje utakmice protiv Partizana u Ligi Evrope, trener AZ Alkmara dotakao se i bolne teme za crno-bele.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener AZ Alkmara Džon van den Brom ocenio je danas da njegovi fudbaleri imaju 50 odsto šanse da pobede Partizan sutra u prvom kolu Lige Evropa.

"Šasne su 50-50. Čuli smo za njihov poraz u derbiju, ali mislim da će sutra biti potpuno drugačija utakmica, a ne mogu da kažem ništa o Partizanu na osnovu tog poraza.

Njihova najveća prednost je to što igraju na domaćem terenu, a pokazali su da su na dobrom putu čim su došli u grupinu fazu",
rekao je Van den Brom novinarima u Beogradu.

Trener je holandskim novinarima odgovorio da njegov tim ima iskustva igranja u jugoistočnoj Evropi.

"Igrali smo ranije u ovom delu u Evrope, u Rumuniji, a igrali smo i u Istanbulu i znamo kako je. Očekujem da će duel biti uzbudljiv", rekao je Van den Brom.

Partizan u Super ligi ima tri poraza, a poslednji je usledio od "večitog" rivala Crvene zvezde, a u medijima su se pojavili pozivi da se smeni trener, a navijači glasno izražavaju svoje nezadovoljstvo rezultatima.

"Znam da atmosfera u Partizanu možda nije fantastična, ali meni to nije važno, koncentrisani smo samo na utakmicu. Moja ekipa dobro igra, a rezultati govore za sebe, i ne bismo bili ovde da nismo dobar tim. Svi u Holandiji očekuju od igrača da lako i lepo pobeđuju i dolaze do dobrih rezultata", rekao je Van den Brom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sho KG LFC
Thursday, 17.09.2015
12:24

Zvezda vs. AZ samo na Soniju :)

avatar
Srbija voli Zvezdu
Wednesday, 16.09.2015
21:19

Savetujem navijacima AZ Alkmara da na stadion JNA ne dovode starce, babe i decu jer grobari ce fizicki da nasrnu na njih kao sto su uradili na derbiju posle cega je sedam grobara zavrsilo u Urgentnom Centru.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Wednesday, 16.09.2015
20:44

Ha, ha, ovaj im gurnu prst i oko.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 16.09.2015
21:20

bolje reci u zadnjicu

avatar
Siniša Milja Maksimović
Wednesday, 16.09.2015
22:01

ja neznam sto vi zvezdasi nekomentarisete zvezdinu utakmicu ako igra sutra ali nacekacete se vi jos dugo evropskih utakmica