Trebalo je da budu Partizanova velika pojačanja, da li je ovo bačen novac?

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.11.2017.
09:23
Izvor: Sportske.net

Od njih se letos očekivalo mnogo više nego što su ove jeseni dali Partizanu...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U jučerašnjoj najavi utakmice sa Voždovcem, trener Partizana Miroslav Đukić osvrnuo se i na učinak pojedinih igrača koji za sada nisu opravdali očekivanja.

Kada je ta tema u pitanju, u prvi plan izbija Sejduba Suma, Partizanovo najskuplje pojačanje koje nikako da se prilagodi na Đukićevu ekipu ove jeseni.

''Ja sam svestan da u fudbalu prolazimo kroz različite momente, nekad ste inspirisani manje, nekad više, sve su to faze kroz koje se prolazi, ali postoji neki intenzitet i rad za ekipu ispod kojeg ja ne mogu da idem. Kod mene morate da radite za ekipu.

Mogu da dozvolim da nemate dan, ali ne mogu da dozvolim da nemamo taj intenzitet, a znam da ga protivnik ima. I ako ga mi nemamo, a ne vidim da mi dajete nešto ekstra...

Postoje dva igrača koji trče manje od ostalih, Mesi i Kristijano, ali oni daju 60-100 golova godišnje i možemo da zažmurimo kad manje trče. Ali mi što smo zemaljski igrači, moramo da trčimo i da radimo i u nekom momentu se pojavi taj naš kvalitet. Ako se ne pojavi, znamo da smo radili za ekipu.

Kod Sume ne vidimo taj intenzitet. On radi na treninzima, pokušava da se adaptira. Nadam se da će što pre biti onaj Suma kog svi želimo'',
izjavio je Đukić.

Još jedan momak je letos došao kao veliko pojačanje, to je naš zlatni ''Orlić'' Nemanja Antonov koji je stigao iz švajcarskog Grashopersa, ali ni on ne uspeva da se izbori za značajniju ulogu u aktuelnom sastavu Partizana.

Na insistiranje novinara, Đukić je juče prokomentarisao i njegov status.

''Ja stalno ponavljam, trening je merilo svega. Ja nemam pravo da forsiram nešto. Teren diktira i svi oni sami moraju da se izbore za status. Ja ne gledam ni 'CV', već samo teren i koliko mi daš na terenu, toliko te vrednujem'', zaključio je Đukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 30.11.2017
00:09

Mislim da nikad ovako lose u istoriji nismo igrali ko sa Djukicem! MNOGO LOS TRENER ALI MNOGO

avatar
djordja
Wednesday, 29.11.2017
22:22

emoj Djukicu..da nije mozda problem u tebi?...mi igramo oliko sporo iledjimaprema nared u stilu Tavambe...sa apsolutno nisugurnim i netacnim pasom.....kakvu igruimamo rezultati su fantasticni....a ti da imas imalo karaktera...priznao bi da si ti i za ligu zeenorskih ostrva los trener

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 29.11.2017
19:13

ajde malo da tebe ocenimo Djukicu kakav si na klupi, kakve ti poteze vuces i kakve izmene pravis...nula si kao trener, o taktici i formacijama pojma nemas...Za Antonova si se ogresio samo tako jer kakav god da je (a dobar je) bolji je od Miletica koji za svojih 26 godina nije naucio da igra fudbal. Suma ocigledno se nije adaptirao ili nije motivisan jer ne vidim zelju kod njega, doveden je da bude lider i kreator igre a tu ulogu je preuzeo Tawamba. Mada i Djukic ga do sad nikad nije stavio na njegovu prirodnu poziciju sto dalje govori o Djukicevom neznanju.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Wednesday, 29.11.2017
21:03

Stavio ga je u Novom Sadu i na jos nekoliko utakmica, ali, kao i da nije...

avatar
Wednesday, 29.11.2017
16:44

Anonov treba vise da igra...a za Sumu pa ima jos vremena do sledeceg leta sta ce uraditi odnosno do kraja sezone pa cemo za dalje da vidimo

avatar
Poznavalac
Wednesday, 29.11.2017
14:30

suma je najveci promasaj u istoriji kluba,covek mozda moze da igra futsal jer za fudbal nije..a,antonov nije ni dobio sansu ali kakav god da je za onog miletica je roberto karlos..iliev svaki prelazni rok podbaci poprilicno..

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 29.11.2017
17:03

Jeste, stojković je baš katastrofalan izbor, kao i Pantić, Tavamba, Ožegović, Mitrović

avatar
djordja
Wednesday, 29.11.2017
22:25

Djukic je nasa najveca zabluda i promasaj...i njegovpulen Tavamba uz njih se ne igra fudbal

avatar
pjer
Wednesday, 29.11.2017
13:19

miletic (26) ti je igracina zato i pases prvenstvo

avatar
DR DRE
Wednesday, 29.11.2017
11:04

Bas me zanima kako to Miletic i Jevtovic izgledaju na tim tvojim treninzima...

avatar
Poznavalac
Wednesday, 29.11.2017
15:23
avatar
Вукашин Ћулибрк
Wednesday, 29.11.2017
11:01

ti si zalutao u profesiju