Treba li Zvezdi novi napadač? Ako on proradi, uštedeće se milioni...

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.07.2020.
09:49
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sada kada deluje da Prijović nije baš tako realna meta, možda bi ovaj momak mogao da se nada svojoj šansi u sledećoj sezoni?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Prilična neizvesnost i dalje vlada po pitanju Zvezdinih napadača za narednu sezonu.

Za sada je sve po starom, tu su i Tomane, i Boaći, i Pavkov, a pridružio im se i mladi Nikola Krstović iz Grafičara.

Ipak, očekuje se odlazak bar jednog, ili čak dvojice napadača, a njihovo mesto trebalo bi da popuni neko kvalitetno pojačanje. To bar očekuju navijači.

Juče je Zvezda igrača u Gornjem Milanovcu, savladala Metalac sa 1:0, a Tomane, koji je bio starter ponovo nije impresionirao. Ali, zato je Nikola Krstović svoju šansu iskoristio u drugom poluvremenu i svojim golom u finišu meča doneo crveno-belima pobedu.

''Mnogo mi znači gol. Posvećujem ga mojoj porodici koja me uvek bodri i koja je uvek tu za mene. Zahvalnost dugujem i saigračima na šansama koje mi stvaraju. Sve ovo mi daje dodatni motiv da radim više i da pokušam da se nametnem treneru za dalji period. Što se utakmice tiče, imali smo šanse i da ranije rešimo pitanje pobednika, ali ipak je moj pogodak odlučio'', rekao je Krstović za klupski sajt posle meča.

Naravno, ovaj gol mu je ogroman motiv da na pripremama još bolje radi, pa ko zna, možda u novoj sezoni bude novi Stankovićev ''kec iz rukava''.

''Voleo bih da postignem što više golova. Prošle godine nije to bilo kako treba, ali verujem da sve dolazi na svoje. Najbitnije je da mi, kao klub, osvojimo sve što možemo, da uđemo u Ligu šampiona i da budemo što bolji i u Superligi i u Kupu Srbije'', istakao je Krstović.
-
baner 2

Ovaj momak ima 20 godina, u Zvezdu je došao prošlog leta kao veliki potencijal iz Zete, pa posle ''kaljenja'' u Grafičaru sada dolazi vreme da pokaže koliko zaista vredi.

Ukoliko bi on golgeterski proradio, možda crveno-beli i ne bi morali da odvoje značajna sredstva za kupovinu nekog novog napadača. Poslednjih nedelja pričalo se o Prijoviću, ali prema poslednjim informacijama iz Grčke, on ima neke druge planove...
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scout Master
Tuesday, 21.07.2020
15:29

Prodati Boacija, Pavkova i Tomanea...Vukanovic je najbolji spic, uz njega Krstovic i dovesti eventualno Andriju Pavlovica ili ako bi mogli BOMBU Luis Suárez iz Watforda na pozajmici u Zaragosi. 97'god.cena 2mil...jos su visak, Pankov, Hajdin,(mali Erakovic pokriva fino obe pozicije),Jovancic, Kanjas, Meleg, Jirka, Simic, Garsija, Jevtovic...mozda iscupamo 7,8milke za sve njih. Dakle samo 1 vrhunski spic u rotaciji i nista vise...inace cemo opet prebukirati tim bez veze...i nece svi dobiti prostora koliko bi trebali

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 21.07.2020
13:37

Da je on u igri proveo koliko Boaci i Pavkov dao bi duplo vise golova od obadvojice zajedno.

avatar
Gogi-11
Tuesday, 21.07.2020
13:27

Sta ti je zivot, das slucajno gol i novinari te naprave na zvezdu... verovatno vec postoji interesovanje od barselone...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 21.07.2020
12:02

On u omladinskom derbiju nije mogao da mrdne, ali ako odluče u zvezdi da ga forsiraju nema dileme da će izdominirati od starta sezone protiv zvezdinih filijala poput novog pazara i radničkog, medjutim zvezdin plan je da proda sve što može i da kupi ceo novi tim jer im je jasno da su lažni šampioni. Da bi izjavama ubedili nekog kako su najbolji u nameštenom im prvenstvu moraju da dovedu kako ono kažu igrače koji nisu istrošeni, a ustvari koji nisu diskreditovani u utakmicama u kojima protivnik nije hteo da se skloni, a koji su u javnosti predstavljeni kao amateri u odnosu na zvezdine lažne rekordere i lažne šampione.

avatar
Gogi-11
Tuesday, 21.07.2020
13:28

Kako god ali vi za 3 god vise od 100 bodova manje... da se namesta namesta se ali toliko pa ni terzic ne moze to nije ni karadzic mogao....razmisli malo

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 21.07.2020
13:38

Ono kad navijas za jugoslovenski fudbalski klub partizan, a svoj zivot posvetis sirenju partizanskih lazi, patoloske mrznje, zlobe, zavisti i ljubomore na svakoj vesti o Zvezdi, ali samo tako nastavi jer bas si nam talican ljepi.

avatar
Brajkoo
Tuesday, 21.07.2020
11:05

U nasoj Kokeza-Terzic-Toncev ligi ce sigurno da proradi ali problem je Evropa i Derbi...tu nema namestanja

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Tuesday, 21.07.2020
10:29

Da li ste realni??? On jos nije dorastao prvoligaskom fudbalu, a kamoli evropi... za godinu, dve, mozda... ali sad nikako...