Treba li Zvezdi još jedan napadač? On ima sjajnu sezonu i poziv sa ''Marakane'' ne bi odbio!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.05.2019.
19:47
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Srpski šampion za sada ima kvalitetnu konkurenciju u špicu, ali...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče i matematički obezbedila novu šampionsku titulu, ujedno i novi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, pa sada na ''Marakani'' mogu još intenzivnije da planiraju poteze tokom letnjeg prelaznog roka, kako bi ekipa srpskog šampiona ponovo izborila evropsku jesen.

Nema sumnje da će se raditi na dodatnom jačanju igračkog kadra, kao i na zadržavanju na okupu okosnice tima koji sa klupe odlično predvodi Vladan Milojević.

Kada su napadači u pitanju, Milojević ovog proleća računa na Pavkova, Boaćija i mladog Joveljića, ali postoji mogućnost da jedan od njih, u slučaju primamljive ponude, na leto promeni sredinu.

U tom slučaju bi crveno-beli sigurno morali da dovedu još jednog napadača, a ime koje se neminovno nameće ovog proleća je - Ognjen Mudrinski, nekadašnji napadač Zvezde, koji ove sezone sjajno igra u Čukaričkom.

Dvadesetsedmogodišnji Mudrinski je ove sezone postigao ukupno 17 golova u Superligi, a ujedno postao i najbolji strelac u istoriji Superlige sa ukupno 64 pogotka, što u Jagodini, što u Vojvodini,  Zvezdi,  Spartaku, Čukaričkom.

Član Zvezde bio je od leta 2012, do leta naredne godine, postigao je tada 10 golova, sjajno startovao po dolasku iz Jagodine, ali ga potom trener Sa Pintu nije video u svojim planovima, pa se Mudrinski preselio u nemački Grojter Firt.

Ostao je utisak da Mudrinski nije dobio pravu priliku u Zvezdi, a ako bi mu se ovog leta ukazala, ne krije da bi je iskoristio.

''Zvezda je klub za koji navijam i klub koji volim i svakako joj, što se mene tiče, ne bih rekao ne. Ali, postoje ljudi koji o tome brinu'', istakao je Mudrinski za ''Telegraf''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 07.05.2019
17:18

Odličan igrač, u klasi sa našim sadašnjim napadačima, ako prodamo Boaćija i Pavkova može. Nama treba napadač koji je bolji od sadašnjih, ako takvog nađu LŠ je realnost.

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 07.05.2019
08:26

0:28. Na delu najbolji strelac nase lige ikada.

avatar
bulaja23
Monday, 06.05.2019
21:05

On i Purović i možemo u lš

avatar
Monday, 06.05.2019
20:41

Nista narocito uz duzno postovanje prema momku!

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 06.05.2019
20:24

Искрено није он за Звезду.

avatar
deki trbic
Monday, 06.05.2019
20:20

Ahahahah 😂😂😂😂