Treba li navijači da brinu zbog Stojiljkovića?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.10.2018.
19:12
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Taman se oporavio od povrede i vratio u takmičarski ritam Nikola Stojiljković je u poluvremenu duela sa Dinamom morao da napusti igru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije uspešno je odradio posao u Vranju i golovima Nikole Stojiljkovića i Dejana Joveljića savladao Dinamo i obezbedio plasman u osminu finala Kupa Srbije.

Za Nikolu Stojiljkovića utakmica u Vranju bila je prva nakon pauze zbog problema sa povredom.

"Pobede i golovi znače i na treninzima, a možete zamisliti koliko su bitni na takmičarskim utakmicama. Svima nama nova pobeda podiže samopouzdanje, a meni posebno zbog gola. Za napadača su pogoci najbitniji", rekao je Stojiljković.

Navijače je zabrinulo to što je Nikola Stojiljković u poluvremenu ostao u svlačionici.

"Ovo mi je prva utakmica posle povrede i mnogo mi je drago što sam se vratio na ovakav način. Najbitnije mi je da sam zdrav. Dobio sam malo jači udarac u prvom poluvremenu i zato sam napustio teren, ali osećam se dobro i sve je u redu", dodao je napadač Crvene zvezde.

Crveno-bele do kraja meseca očekuju još četiri takmičarske utakmice.

"Ostvarili smo odličan rezultat i to nam je najvažnije. Dobra utakmica, dobar rezultat i to nam mnogo znači pred naredne izazove, jer zaista je paklen raspored pred nama", zaključio je Stojiljković.

Narednu takmičarsku utakmicu ekipa Vladana Milojevića igra za vikend protiv Rada, a sledeće srede ide na megdan Liverpulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke