Treba li ''delije'' da strepe, koliko će Marin još ostati u Zvezdi i šta to ''grobari'' ne vole da čuju?

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.05.2019.
09:21
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Maestralni Zvezdin vezista otkrio svoje planove sa crveno-belima u narednom periodu.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Sjajan potez je krajem prošlog leta uprava Crvene zvezde napravila angažovanjem Marka Marina, koji ove sezone oduševljava u crveno-belom dresu i mnogo je doneo ekipi Vladana Milojevića i u Evropi i na domaćoj sceni, u trci za nove trofeje.

Zimus je postojala ozbiljn a ponuda za njega iz Katara, ali nije želeo da je prihvati, već da završi ono što je sa Zvezdom započeo. O tome je još jednom progovorio u intervjuu za 'Informer'.

''Ostao sam jer želim da osvojim titulu sa Zvezdom i da pomognem klubu da se ponovo plasira u Evropu. Nisam želeo da odem, a da ne završim posao zbog kog sam došao. Neću da idem bez titule, to bi trebalo da bude treća zvezdica na grbu i to je velika stvar za nas. Želim da budem deo toga'', izjavio je Marin.

Ono što navijače Crvene zvezde mnogo više interesuje, to je da li će Marin ostati i u novom Zvezdinom pohodu za ulazak u Ligu šampiona. Tridesetogodišnji vezista je i to potvrdio, ali je u ovom trenutku neizvesno šta će biti po završetku letnjih kvalifikacija, mada ne sumnjamo da je Marinu lepo u Zvezdi i da se ne bi protivio opciji da još jednu čitavu sezonu odigra na ''Marakani'', pogotovo što je ugovor produžio do leta 2021. godine.

''Naš cilj je da uđemo u evropsko takmičenje i motivisan sam da pomognem klubu da se plasira u Ligu šampiona ili bar Ligu Evrope. Svesni smo da nas čeka težak zadatak, prvo treba da osvojimo titulu, a onda predstoje četiri kola kvalifikacija.

Najbolje bi bilo kada bismo ponovo igrali Ligu šampiona i da opet doživimo ovo što smo doživeli ove sezone'', objašnjava Marin.

Zbog svojih sjajnih partija nečeg novog i kvalitetnijeg što je doneo u srpski fudbal, zaslužio je nedavno pohvale i od nekadašnjeg Partizanovog asa Saše Ćurčića. Marin je sada iskoristio priliku da i to prokomentariše, pitajući se da li i navijači Partizana dele Ćurčićevo mišljenje.

''Uvek je lepo kada te hvale, posebno kada to dolazi od bivšeg igrača Partizana. Drago mi je što me poštuju i protivnici. Svaka čast Đaniju što je tako nešto rekao, jer sam siguran da ima navijača Partizana koji ne vole to da čuju'', zaključio je Marin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 01.05.2019
17:26

Изгледа да Марин одлази.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 01.05.2019
14:38

Tako je Marine kad sa Zvezdom uzmes trecu Zvezdicu onda mozes da ides, a Zvezda da uzme debele pare za tebe.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 01.05.2019
11:43

Ima Zvezda Zamenu i za Marina.

avatar
Аполо
Wednesday, 01.05.2019
11:05

Marinu svaka cast, zaista je napravio razliku otkako je dosao. Medjutim ono sto trebamo da strepimo jeste da li ce Milojevic ostati na mestu trenera, jer Marina cemo nekako i zameniti ali Miloja tesko.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 01.05.2019
14:40

Ima zamena i za Milojevica. Recimo Lalatovic, Sinisa Mihajlovic, Piksi Stojkovic, Grof Bozovic i jos neki.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 03.05.2019
12:19

To sto je Miloje uradio jeste tesko ponoviti, ali Zvezda mora da cilja na mnogo vece ciljeve od toga. Lalatovic je bio na klupi Zvezde u vreme najvece finansijske krize i Zvezda je igrala odlican fudbal sa polovinom igraca iz omladinskog pogona u prvom timu.

avatar
Аполо
Wednesday, 01.05.2019
17:31

Ono sto je Miloje uradio za vreme svog mandata tesko je ponoviti. Lalatovic i Grof su vec vodili klub, pitanje je kako bi se snasli Piksi ili Mihajlovic.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 01.05.2019
10:47

Kako te samo nije sramota da spominjes trecu zvezdicu?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 01.05.2019
14:41

Sto bi njega bilo sramota da osvoji trecu Zvezdicu kad se neki ne stide toletovih titula.

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 01.05.2019
17:25

Како тебе није срамота да ботујеш на звездиним вестима.