Tražili ga i Partizan i Zvezda, odbio i jedne i druge, sad je otkrio i zbog čega!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.01.2019.
20:32
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Dugo se pisalo u ovom momku prethodnih godina, ali najave se nisu obistinile, on je imao drugačije planove.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sećate se Nikole Vujadinovića?

Iskusni defanzivac je prerhodnih godina bio meta i Partizana i Crvene zvezde, zbog čega su ovdašnji mediji dugo najavljivali njegov povratak u Srbiju iz inostranstva, ali se to nije dogodilo.

Kada je u pitanju Partizan, Vujadinović je pre dve godine bio velika želja bivšeg trenera crno-belih Marka Nikolića, ali kada se činilo da će se njegov transfer u Humsku realizovati, španska Osasuna mu je ponudila bolje uslove, pa su crno-beli dobili negativan odgovor.

Šta danas misli o svemu tome, Vujadinović je otkrio u intervjuu za ''Telegraf''.

''Partizan je došao u trenutku kada sam ja bio u Kini, gospodin Marko Nikolić, kog ja mnogo cenim, bio je sa mnom u direktnom kontaktu.

Ali, ja faktički nisam dobio konkretnu ponudu, bilo je tu nekih finansijskih detalja, ali se pojavila Osasuna, želja mi je bila da odem u Primeru, to je bio veći korak za mene i želeo sam da igram u najjačoj ligi na svetu'', objašnjava Vujadinović.

Foto: Epa/Villar Lopez
Nikola Vujadinovic

Zvezdina ponuda usledila je kasnije, pre nego što je otišao u poljski Leh, čiji je i sada član. U Zvezdi je igrao i kao omladinac, priznaje da ni danas nije ravnodušan prema svom nekadašnjem klubu, ali je opet odlučio da prihvati ponudu iz inostranstva, konkretno iz Poljske.

''Imao samo pregovore sa Zvezdom i mogu da kažem da smo bili veoma blizu, imao sam tada još neke ponude iz Azije, ekonomski jače, ali sam se odlučio za Poljsku, a faktor je bio trener Bjelica, sadašnji trener Dinama iz Zagreba, on me je nagovorio da dođem u Leh.

Pritisak je bio prevelik, poruke su stizale svakodnevno, ljudi oko mene su me savetovali da uzmem ugovor u inostranstvu. Zvezda je kasnije napravila sjajne rezultate, zaista su sjajni, bodrio sam ih svim srcem, tu je dosta mojih drugara. Igrao sam devet godina na Marakani, tako da ne mogu da budem ravnodušan'', priznaje Vujadinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke