Trampa na pomolu - Zvezda daje Francuza za Argentinca!?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.12.2017.
20:52
Izvor: Sportske.net

Turski mediji prenose da bi uskoro moglo da dođe do trampe u koju bi bili uključeni Francuz i Argentinac.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda uskoro bi mogao da uđe u pregovore sa turskim superligašem Trabzonom koji je pokazao za interesovanje za štopera vicešampiona Srbije.

Francuski internacionalac Damjan Le Talek ušao je u poslednju godinu ugovora sa crveno-belima i male su šanse da ove zime dogovori produžetak saradnje.

Prethodnih dana pisalo se o tome da bi Damjan Le Talek već u januarskom prelaznom roku mogao da promeni sredinu, a kao najgora moguća solucija pomenuta je selidba na tribine.

Sigurno je da u interesu igrača nije da šest meseci provede van terena i zbog toga se očekuje da Le Talek pronađe klub koji je spreman da ga angažuje već ove zime.

Turski mediji pišu da je Trabzonspor ozbiljno zainteresovan za Francuza i da će trener Riza Čalmbaj do kraja nedelje razgovarati sa predsednikom kluba Muharemom Ustom oko angažovanja pojačanja.

Priča je posebno zanimljiva jer turski mediji pišu kako Čalmbaj želi da se otarasi prekobrojnih igrača među kojima se nalazi u bivši prvotimac Crvene zvezde Luiz Ibanjez.

"Riza Čalmbaj ne razmišlja o Matušu Beru, Volkanu Šenu i Luisu Ibanjezu. Zbog toga Bero i Ibanjez traže angažman u Slovačkoj, Češkoj i Srbiji", navodi turski ogranak Si-En-Ena.

Dobro je poznato da je u prethodnom periodu već bilo pomena da bi Luis Ibanjez mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, a očito da bi Trabzon crveno-belima mogao da ponudi trampu.

Još uvek nije jasno da li je Zvezdi potreban Luis Ibanjez u momentu kada u timu ima odličnog Milana Rodića. Sa druge strane, Damjan Le Talek želi da ide i reklo bi se da mu je Turska jedna od najbližih opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner Pixi G00000OL
Thursday, 28.12.2017
12:45

Sve je dobro samo da ne ode dzaba.

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 28.12.2017
20:50

I mi dovodimo dzaba neke igrace pa se moze dogoditi i da neki odu dzaba.

avatar
Petar_83
Thursday, 28.12.2017
09:46

Naravno da je potreban Ibanjez, kakva je to glupa konstatacija? Sta ako se neko povredi, sta ako slomi nogu, kao sto se desilo Jovicicu, da razmisljamo onda sta cemo i kako cemo? Ozbiljni klubovi razmisljaju unapred. Sem toga, Rodic bi onda bio rezerva, jer je Ibanjez bolji od njega u svakom smislu. Od prodora i centar-suteva koje Rodic nema, do udarca kojeg takodje nema, brzine jer je Rodic i sporiji od njega... Jedino sto je visi pa je time skocniji ali to je suvise mali razlog. Nije on kosarkas nego fudbaler, prema tome, slobodnjak i Ibanjezovu kiflu Rodic nema niti ce ikada imati. Mnogo mozemo da dobijemo sa njim po levoj strani, uklopio bi se sa Radonjicem odlicno dok Rodic to njie mogao tj. nije bio dovoljno ubedljiv po meni, i bek Zvezde mora da pruza vise. Sada ce da dobije konkurenciju pa ce, ili da se poboljsa, ili da se naljuti i ode, u svakom slucaju, dobitna kombinacija.

avatar
Thursday, 28.12.2017
09:40

Nije ovo ni loša trampa. Daješ igrača, koji neće da produži ugovor, što znači da ide, za Ibaneza koji je dokazao svoj kvalitet u Zvezdi u prethodnom period.

avatar
carbone
Thursday, 28.12.2017
08:11

Ibanjeza nece uzeti jer decko ima problem sa levom nogom i u Zvezdi je polusezonu odigrao pod injekcijama i jedva su cekali da ga se rese

avatar
Čeki
Thursday, 28.12.2017
00:32

Ma nee, dedcko ne igra u kontinuitetu, spor je za beka a kamoli da igra nesto druo, samo se setite sta nam je Ludogorec radio po njegovoj strani.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 27.12.2017
23:16

Jedino da Luis igra krilo

avatar
Milan_89
Thursday, 28.12.2017
00:47

Moze rodic i stopera da igra cesto je u Rusiji igrao tako

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 28.12.2017
01:49

To sam i ja pisao već, mislim da bi odlično bilo, pogotovo za prekide kad Milijaš neće biti u igri.