Trakai pojačan za revanš sa Partizanom, sad ima i univerzalca

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.07.2018.
18:59
Izvor: Sportske.net

Litvanci sada sa više optimizma dočekuju revanš utakmicu sa srpskim vicešampionom.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Partizan je prošlog četvrtka u Humskoj pred svojim navijačima slavio sa minimalnih 1:0 protiv Trakaija, a konačan odgovor na pitanje koja će od ove dve ekipe u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope saznaćemo za dva dana u Litvaniji, kada će ekipa Trakaija imati ulogu domaćina.

U susret revanšu sa crno-belima, Trakai je na zvaničnom klupskom sajtu danas obradovao svoje navijače informacijom da je u konkurenciji za sastav ekipe i vezista iz Obale Slonovače, 24-godišnji Lažo Traore.

On je van terena bio u protekla dva meseca, zbog određenih problema morao je da ode i van Litvanije, ali sada se vratio i spreman je da se stavi na raspolaganje treneru u duelu sa Partizanom.

Licenciran je u UEFA, a pripremu za duel sa Partizanom imao je u nedelju, kada je nastupio za drugi tim Trakaija protiv Dainave (2:2).

U klubu ga doživljavaju kao pravog univerzalca, što je potvrdio i direktor kluba Virmantas Lemežis.

''Traore je jedan od naših najsvestranijih fudbalera, možete ga 'baciti' gde god je potrebno popuniti rupe. Da li će tako biti i u četvrtak? Ne znam, to je nadležnost trenera, treba imati u vidu da nije igrao dva meseca. S druge strane, protiv Dainave je pokazao da je spreman'', istakao je Lemežis.

Do sada je Traore u Trakaiju igrao i kao defanzivac, krilo, napadač, u nedelju je nastupio u veznom redu, još samo na golu nije bio...

Dakle, ovaj momak bi mogao da bude potencijalno iznenađenje Trakaija za Partizan. Crno-beli, oprez!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke