Trajković: ''Partizan je zasluženo u kvalifikacijama za LŠ''

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.06.2014.
22:00
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbaleri Partizana od juče znaju imena potencijalnih rivala na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, a štoper Partizana Branislav Trajković naglašava da nijednu ekipu crno-beli ne smeju da potcene.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

I pored najava da bi mogao da bude stavljen i na transfer listu, Branislav Trajković je i dalje u redovima Partizana i priprema se da sa crno-belima ''napadne'' i plasman u Ligu šampiona.

Prvi korak na tom putu ne bi trebalo da bude problematičan za crno-bele, jer će im rival biti ekipa sa Farskih Ostrva ili Gibraltara, ali Trajković poručuje da svakoga treba ozbiljno shvatiti.

''Nikada nikoga u životu nisam potcenjivao, a tako je i sada. Moramo da budemo ozbiljni od početka do kraja, jer bi i svaki nagoveštaj eliminacije predstavljao pravu katastrofu za nas'', jasan je Trajković u izjavi ''Novostima''.

Kao što je poznato, Partizan je u kvalifikacije za Ligu šampiona stigao ''na mala vrata'', posle suspenzije Crvene zvezde od strane UEFA, ali Trajković uverava da su crno-beli zaslužili da se nađu u ovom takmičenju i smatra da će to potvrditi i na terenu.

''Niko se od nas ne raduje tuđoj nesreći, ali smatram da zasluženo učestvujemo u kvalifikacijama Lige šampiona. Ovo što se desilo Crvenoj zvezdi nije dobro za srpski fudbal, ali sada je na nama da, kada se već to dogodilo, uradimo sve kako bi se pokazali u pravom svetlu'', zaključio je štoper Partizana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke