Tračak nade za Partizan - Hoće li se sporni meč sa Mačvom ipak igrati ponovo?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.12.2018.
09:19
Izvor: Sportske.net

U Humskoj će još neko vreme čekati na odluku o žalbi koju su podneli početkom nedelje. Direktor Super lige povukao potez koji daje nadu da bi meč sa Mačvom mogao da bude ponovljen.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Saga oko prve utakmice 21. kola Super lige Srbije koju su Partizan i Mačva pre sedam dana "odigrali" u Humskoj sigurno neće biti okončana još neko vreme.

Fudbalski klub Partizan uložio je u ponedeljak žalbu i zatražio da utakmica bude ponovljena jer je odigrana u neregularnim uslovima.

Potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić objasnio je da se odgovor na žalbu očekuje u roku od 48 sati, danas bi trebalo da stigne pisana odluka, premda je direktor Super lige Vladimir Bulatović rekao da je rok za odgovor osam dana.

Prvobitni signali koji su stizali od vodećih ljudi domaćeg takmičenja ukazivali su na to da će crno-beli morati da se pomire sa sudbinom i da prebole utakmicu sa Mačvom, ali "Žurnal" piše o detalju koji ipak ukazuje na to da još postoji nada da bi meč mogao da bude ponovljen.

Direktor Super lige Vladimir Bulatović iskoristio je mogućnost da NE REGISTRUJE utakmicu Partizan - Mačva iako u ovakvim slučajevima najkasnije za 48 sati odradi taj deo posla.

Pravilnik kaže da direktor lige može da odloži registrovanje utakmice do 30 dana, kao i da sačeka pravosnažnu odluku o žalbi ukoliko ona postoji.

Jednom registrovana utakmica više se ne može poništiti i upravo je ovakav potez direktora Super lige ostavlja crno-belima nadu da bi meć sa Mačvom mogao da bude ponovljen.

Moguće je da Vladimir Bulatović samo poštuje proceduru i da čeka da odluka o žalbi postane pravosnažna, te da će u slučaju njenog odbijanja samo nešto kasnije registrovati utakmicu ostvarenim rezultatom (0:0).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 21.12.2018
13:39

Dosta s tom brukom!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 21.12.2018
10:51

Nema od toga nista, videcete...

avatar
Südkurve München
Friday, 21.12.2018
10:27

Ja bih voleo da se odigra, ali pod uslovima pod kojim su i ostale utakmice odigrate, tj. da igraci ciste sneg i da igraju