TP: Srpsko crveno-belo finale!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.05.2015.
17:17
Izvor: Sportske.net

Trijumfom nad Partizanom fudbaleri Vojvodine plasirali su se u finale "Turnira prijateljstva" u Bijeljini gde će za trofej igrati protiv Crvene zvezde.

turnirprijateljstva.com
turnirprijateljstva.com

Povezane vesti

Već nakon prvog polufinalnog meča na "Turniru prijateljstva" u Bijeljini postalo je jasno da će dve srpske ekipe igrati za trofej, a Vojvodina se pobedom nad Partizanom priključila Crvenoj zvezdi u finalu pomenutog takmičenja.

Kadeti FK Vojvodina slavili su u drugom polufinalu rezultatom 1:0 (0:0) protiv vršnjaka iz Partizana a jedini pogodak na utakmici postigao je Lazar Zličić u prvom minutu drugog dela igre.

Novosadski crveno-beli opredelili su se za odbranu svog gola pa su šanse čekali iz kontranapada a pobedonosni gol postigli su posle kardinalne greške golmana crno-belih Popovića koji je loše ispucao loptu nakon što je presekao napad Vojvodine.

Strelac jedinog gola na utakmici Lazar Zličić bio je priseban pa je "poklonjenu" loptu lob udarcem smestio u mrežu crno-belih.

Najbolju priliku za izjednačenje Partizan je imao desetak minuta pre kraja kada je Predrag Vladić sa pet, šest metara pogodio prečku.

Vojvodina će u nedeljnom finalu za trofej igrati protiv Crvene zvezde koja je ranije dana u prvom polufinalnom susretu savladala branioca trofeja zagrebački Dinamo rezultatom 1:0.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Saturday, 23.05.2015
18:00

Zvezda ne mora da brine za buducnost..Na prvom mestu izdvajam Mihajlovica i Joveljica i nadam se da nece unistiti karijere preranim odlaskom u inostranstvo