TP - Sarajevo srušilo Partizan, evrogol Salčina

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.05.2016.
13:32
Izvor: Sportske.net

Kadetska selekcija fudbalskog kluba Partizan pretrpela je prvi poraz u drugom kolu grupne faze Turnira prijateljstva. Bolji od crno-belih bili su kadeti Sarajeva, a viđen je fantastičan gol Đanija Salčina.

turnirprijateljstva.com
turnirprijateljstva.com

Povezane vesti

Utakmica drugog kola Turnira prijateljstva u grupi "B" između kadetskih selekcija Partizana i Sarajeva završena je pobedom bosanskohercegovačke ekipe rezultatom 2:0 (0:0).

Partizan je posle jučerašnje pobede nad Vardarom bio u poziciji da novim trijumfom obezbedi plasman u polufinale ali je prvim porazom na turniru zakomplikovao svoju poziciju.

Crno-beli su bili bolji rival od Sarajeva u prvom poluvremenu, imali su i bolje prilike za postizanje gola, ali je golman Sarajeva bio nepremostiva prepreka.

Sarajevo je do pobede stiglo u nastavku utakmice, a put ka pobedi trasirao je Đani Salčin fantastičnim golom u 5. minutu drugog poluvremena.

Tačku na pobedu Sarajeva stavio je Kenan Dervišagić golom u 48. minutu susreta pa ekipa Dženana Uščuplića sada može da računa na plasman u polufinale ukoliko u poslednjem kolu savlada Vardar.

Partizan više ne drži sudbinu u svojim rukama jer mu je za plasman u polufinale neophodan trijumf nad Osijekom ali i remi u duelu Sarajeva i Vardara ili poraz ekipe iz prestonice BiH.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke