Tošić utišao "Čair", Partizan brani trofej!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.05.2019.
21:52
Izvor: Sportske.net

Drugi put u poslednje tri sezone za trofej u Kupu Srbije igraće Partizan i Crvena zvezda. Branilac trofeja remijem u Nišu obezbedio plasman u finale.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Petu godinu zaredom fudbaleri Partizana igraće u finalu Kupa Srbije, a drugi put u poslednje tri sezone za rivala će imati Crvenu zvezdu.

Partizan je u revanš susretu polufinala Kupa Srbije remizirao sa Radničkim 1:1 (0:0), pa je sa ukupnih 2:1 obezbedio plasman u finale i šansu da se naredne nedelje ponovo bori za trofej u najmasovnijem takmičenju.

Golove pogledajte OVDE!

Radnički: Ristić – Todorovski, Pankov, Crnomarković (od 83' Nikodijević), Đorđević – Drinčić, Bondarenko (od 68' Noma) – Stojanović, Ranđelović, Grbić – Haskić

Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Tošić (od 88' Smiljanić), Pantić (od 93' Georgijević), L. Pavlović (od 82' Ilić) - Rikardo

Utakmica na stadionu "Čair" opravdala je očekvanja, pošto smo u većem delu susreta gledali borbu u kojoj je lepota fudbalske igre trpela zbog rezultatskog pritiska koji su imala oba tima.

Tokom prvog poluvremena gotovo i da nije bilo prilika za postizanje gola. Danilo Pantić je u dva navrata pretio Borivoju Ristiću, dok se golman Partizana na najvećem iskušenju našao posle udarca Lazara Ranđelovića.

Nastavak susreta doneo je više uzbuđenja i golove.

Utakmica se otvorila u 75. minutu kada je Saša Stojanović iskoristio priliku u kojoj se našao i doveo domaće u vođstvo!

Samo minut kasnije Nikola Drinčić igra rukom u svom kaznenom prostoru, ali sudija Lazar Lukić ne pokazuje na belu tačku uprkos protestima gostujuće ekipe.

Pet minuta nakon vodećeg gola Radničkog usledio je hladan tuš za domaće. Rikardo uspeva da uputi centaršut sa leve strane, a Zoran Tošić loptu šalje u mrežu za erupciju oduševljenja među pristalicama crno-belih.

U završnici je Nikodijević laktom udario Strahinju Pavlovića bez lopte, a arbitri su ga kaznili javnom opomenom.

Do kraja susreta nije bilo golova, tako da je Partizan remijem u Nišu obezbedio plasman u finale Kupa Srbije koje će biti odigrano 23. maja na "Čairu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Thursday, 16.05.2019
09:34

Не, не, требало је једно осам пенала да свира и двадесетдва црвена да подели и то још у Београду, уз то да казне Раднички избацивањем из Купа на једно дванаест година...
Само бре кукате. А добри сте (лоши) таман толико колико и Раднички и будите сретни што сте прошли. Да вам нису Бамби, Стојке и Дача, испали би из лиге. Играју вам људи у петој деценији јер нама ко други. Кад (и ако) будете јачи, ни судије вам неће моћи ништа.

avatar
MOE28
Wednesday, 15.05.2019
23:06

Rvacki zahvat u 16 metara - nista.
Igranje rukom u 16 metara - nista.
Lakat u glavu nakon sudijskog zvizduka i to ispred pomocnog sudije - zuti karton.
Sta mislite, da li bi se isto ovako sudilo Zvezdi, da je ona veceras bila protivnik Radnickom?

avatar
RealanNis
Thursday, 16.05.2019
05:41

Ne zaboravi start sa dve noge ispred sudije- nema kartona, gazenje tosica-djon u butinu, nema ni faula, a drincic bije li bije, a cim ga neko od igraca malo dodirne odmah faul.

avatar
Mani2
Wednesday, 15.05.2019
22:21

Znaci nista od duple krune.Ispala Zvezdina filijala.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 16.05.2019
01:41

Zadnji derbi nisi gledao,da necete mozda vi da nas sprecite

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 16.05.2019
23:49

pogledaj tabelu klinac,pogledaj zadnji derbi klinac bez suta na gol do penala,toliko o vama

avatar
Mani2
Thursday, 16.05.2019
21:43

Plakaces malisa

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 15.05.2019
22:07

Glupo zvuci, ali u neku ruku nam se mozda vise isplati i da ne uzmemo kup.
Pobednik kupa (ako to nije sampion zemlje) ide odmah u drugo kolo kvalifikacija, gde mozes da naletis na "minu". Setimo se samo pre dve godine kad su nam prve utakmice bile sa Poljacima, gde je Poljska liga u rangu nase (u tom trenutku po koeficijentu je bila jaca od nase, danas je slabija). Ovako krenes od prvog kola, izbacis neke amatere, udjes u takmicarski ritam i guras dalje.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 15.05.2019
22:04

Nedosuđen penal nad Rikardom u BG. Nedosuđena 2 penala: nad Pavlovćem i ruka Drinčića u NI. Nepokazana dva crvena kartona: Crnomarkoviću drugi žuti u 66' iako je zaustavio kontru, a za isti start pored aut linije samo par minuta pre toga dat žuti N.R.Miletiću, direktan crveni Nikodijeviću za lakat u glavu srpskom Kjeliniju. Strahinja Pavlović mora da bude starter U21, a uskoro i u A reprezentaciji, ubedljivo najbolji štoper u ligi. Zatim nedosuđen prekršaj na 20m od gola jadničkog Drinčićevo povlačenje s leđa L.Pavlovića, pa nedosuđen indirektan udarac na ivici šesnaesterca kada je Drinčić držao loptu među nogama. Koji je realni rezultat ovog polufinala sa 3 penala za Partizan, 1 slobodnjak na 20m, 1 indirektan udarac na 17m, 2 crvena kartona jadničkom? Dupla kruna oleee!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 16.05.2019
01:42

Sesnaest crvenih kartona,4 mesto ole hahaha,sa kim ste u kvalifikacijama za LS 😂

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 15.05.2019
21:55

Dva nedosudjena penala (ako ne i tri jer sam video jos jedno obaranje u njihovom kaznenom dok je lopta jos bila u igri jer je bila u letu nakon jednog slabijeg (jaceg) centarsuta), drugi zuti karton za Crnomarkovica, iskljucenje za ovog laktasa koji samo sto je usao u igru (ne verujem da se time rukovodio, svakako ga ne bi iskljucio), sad samo fali da cujem ili procitam da su oni (i) veceras bili osteceni. Utakmica je bila tezak smor.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 16.05.2019
01:20

Pa normalno da je teski smor, igrao je partizan :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 16.05.2019
19:45

Da li si svestan da ti u nadimku pise da imate trideset zvezdica? :-D

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 15.05.2019
21:53

Smesno da je onaj lakat u glavu samo zuti.