Tošić u poseti "Armejcima", dobio i poklon

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.02.2018.
09:11
Izvor: Sportske.net

Veče uoči prvog meča 1/16 finala Lige Evrope između Crvene zvezde i CSKA u posetu ruskom timu otišao je bivši fudbaler Moskovljana Zoran Tošić.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Bivši fudbaler moskovskog CSKA Zoran Tošić iskoristio je dolazak ekspedicije ruskog tima u Beograd da poseti stare prijatelje.

"Uvek je zadovoljstvo videti porodicu. Srećno u nastavku sezone, CSKA će zauvek biti prvi", poručio je Zoran Tošić na "Instagramu".

Kako to biva, druženje sa prijateljima ovekovečeno je fotografijama, a na onima koje je Zoran Tošić postavio na pomenutoj društvenoj mreži vidi se da je srpski reprezentativac dobio i poklon.

Krilni fudbaler Partizana dobio je dres moskovskog kluba sa svojim prezimenom i brojem "241" koji simbolizuje broj utakmica odigranih za CSKA.

Moskovski klub gostuje danas u Beogradu ekipi Crvene zvezde u okviru 1/16 finala Lige Evrope. Meč počinje u 18 časova na našem najvećem stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi G0L iz kornera
Tuesday, 13.02.2018
10:53

Koliko ga cene ni ime mu ne znaju jer pišu Tošič umesto Tošić.

avatar
Dikan
Tuesday, 13.02.2018
17:06

Аууууу како си лупио и остао жив!

avatar
Maximovic
Tuesday, 13.02.2018
17:55

Da neulazim u dalju raspravu jer niko ne zna detalje sem njih. U ruskom jeziku nepostoji to slovo ako je ispisano na njihovom. A da su hteli na nasem onda bi sigurno bila latinica. Neko moje misljenje. Tesko da je doslo do greske sobzirom koliko je dugo tamo igrao, mada mozda I ja gresim :)