Tošić: "Danas ne valja Đukić, sutra Pera, prekosutra neće ni Bambi..."

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 28.10.2017.
11:52
Izvor: Sportske.net

Zoran Tošić je stao u odbranu svog trenera nakon horskih povika navijača koji su nestrpljivi.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan nije na visokom nivou kao prošle godine kada je osvojio titulu šampiona države, a izgleda da su navijači navikli na visoke standarde.

To je mišljenje i Zorana Tošića, čoveka koji je svoje ime gradio u inostranstvu dugi niz godina i kome je situacija koja se desila na utakmici protiv Zemuna neverovatna.

Naime, nakon gola koji je postigao Ognjen Ožegović, čuli su se povici sa trivina "Đukiću, odlazi", a nije to prvi put ove sezone, čulo se to u nekoliko mečeva u prethodnih mesec dana.

"Meni je to veoma čudno, bio sam dosta dugo u inostranstvu pa mi je potrebno vreme da se prebacim. Zapitam se da li su ti koji to govore stvarno navijači Partizana. Sad im ne valja Đukić, sutra će doći Pera, pa će otići i doći Mika i tako ukrug. Neće tako valjati ni Bambi", rekao je Zoran Tošić, prenose "Novosti".

Popularni Bambi kaže da svi treba da snose posledice ukoliko rezultata ne bude, ali da navijači treba da se naoružaju strpljenjem.

Partizan sada gostuje u Čačku, a nakon toga sledi meč protiv Skenderbega na domaćem terenu pred, nadamo se, punim tribinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maximovic
Sunday, 29.10.2017
09:05

Mi dobro znamo zasto jedva cekamo da Djukic ode jer vidimo sta radi. Napravio je od vas lenjivce koji jedva I stoje na terenu a o sposobnosti nebi da ni komentarisem. Ovaj Partizan ima igrace koji su mozda I u top 3 tima u zadnjih 10 god ali igru I taktiku kao da su najgori od najgorih do sada. Ja bi razumeo da se u 6-7 utakmica izmene jedanput 4-6 igraca a jedanput 3-4 I ostalo sve max 1-3 eventualno ako je kup pa cela druga postava. A ne on izmenjuje svaku itakmicu po 6 I vise igraca I posle kao teske noge. Pa zasta su placeni I nek im smanji dnevne treninge ili platite strucnjake koji ce da vode brigu o njihovoj kondiciji. Pa teniseri na turnirima odigraju po 5 I vise meceva za 10 dana I svaki traje duze od utakmice pa neodmaraju vec pravo sa jednog na drugi turnir nekad odu. I oni se mnogo vise opterecuju pa retko kad i spomenu umor. Znaci jednostavno zakljucak je da je trener I uprava kriva sto neznaju kondiciono I da pripreme I da ih odrzavaju tokom sezone.

avatar
MARCO NICO
Saturday, 28.10.2017
20:51
avatar
MARCO NICO
Saturday, 28.10.2017
16:43

Hajde sto se bavi navijacima sa istocne tribine, ta budala se bavi i zvezdom u svakoj svojoj emisiji, stalno povlaci neke paralele i pravi poredjenja, kako u samom Vesniku, tako i u komentarima...

avatar
Povratak kralja 59
Saturday, 28.10.2017
16:11

Trn u oku im je grupica koja tera Đukića pa osim što Pantić u svakom svom vesniku posveti dobar deo njima sad su i trener i igrači počeli javno da se bave njima dok s druge strane uopšte ne slušaju ogromnu većinu navijača koji problem vide u levom beku Miletiću i zadnjem veznom Jevtoviću već ih Đukić uporno forsira, a Pantić lišava svake kritike i brani. Pa ne znam šta očekujete, da budemo strpljivi da Miletić i Jevtović nauče da igraju fudbal? Ne zanosi(te) se, pre ćete i vi pored njih zaboraviti da igrate nego što bi oni proigrali. Osim toga nakon povrede očajno igraš tako da si daleko od reprera za dobro

avatar
Anderton
Saturday, 28.10.2017
17:06

Čoveče ja sam platio sezonsku kartu, neće mi Željko Pantić govoriti šta da radim, čovek je poludeo, trese se u emisijama, ja sam mu savetovao da malo odmori pa me blokirao.

avatar
Povratak kralja 59
Saturday, 28.10.2017
19:44

Zašto to -čoveče-? Skrećeš mi pažnju? Meni? Ja sam jedan od prvih koji je ušao u raspravu s njim još u vezi smene Marka Nikolića pre više od 2 i po godine. Nije blokirao samo one koji se slažu, podržavaju i ne kritikuju previše. Umesto da poslušaju prave navijače oni ih blokiraju i prave revolt u njima.

avatar
Saturday, 28.10.2017
14:20

a Bambiju to stalo za dobrobit kluba pa je došao tek kad je PFK ušao u LE i prodao Đurđevića.Đukić valja Bambi ne valja jer igra za pare a ne za Partizan.Niko nije rekao da ne valjaju Everton,Janković,Vulićević a nek se zapita zašto i nek obrati pažnju na njihove partije u crno belom dresu.

avatar
MARCO NICO
Saturday, 28.10.2017
16:13

Kako to Djukic valja? I zasto je on u Partizanu ako ne zbog dobrih para i zbog mogucnosti revitalizacije svoje karijere koju izgleda nece iskoristiti?

avatar
Saturday, 28.10.2017
20:41

a zašto ne valja?! Misliš da u drugom delu sezone gde ima manje utakmica Partizan neće postizati bolje rezultate i približiti se vrhu?

avatar
Stabber
Saturday, 28.10.2017
17:42

Da obrati paznju na njegove partije u crno belom dresu? O Boze, mi na severnoj tribini nikad nismo rekli tako nesto nasim ogracima, stvarno ste smesni navijaci... gloda

avatar
Anderton
Saturday, 28.10.2017
13:50

Kakvi sutra prijatelju, ti ne valjaš ove sekunde. Voleo bih da se objavi tvoja godišnja plata, raspitivao sam se, ali dobro kriju :D.

avatar
PLAYBOY
Saturday, 28.10.2017
23:37
avatar
Anderton
Sunday, 29.10.2017
19:59
avatar
PLAYBOY
Saturday, 28.10.2017
13:37

Ti Tosicu vec ne valjas. Razocarao si me i kao covek i kao igrac a nekad sam tako visoko misljenje imao o tebi. Prvo nisi ni hteo da dodjes u Partizan dok nisi video da smo se plasirali u LE, a drugi razlog je da ti Partizan u opste i nije bio opcija vec turski klubovi ali tamo nisi prosao lekarske preglede pa si kod nas dosao povredjen samo su to ovi nasi zataskali...trece, igras lose i ispod nivoa pa cak i za nekog prosecnog igraca...po meni uopte ne treba da nosis epitet pojacanja jer to nisi. A za Djukica se ceka kiks protiv Skenderbega. Normalno da ne bih voleo da izgubimo al ne zelim vise da gledam Djukica kao trenera jer ovo je mucenje a ne fudbal.

avatar
Bianconeri Belgrado
Saturday, 28.10.2017
12:39

Ne valjas ni ti nemoj da mislis da si ti nesto ovde,ako ces ovako da igras slobodno ti Djukic i Suma

avatar
MARCO NICO
Saturday, 28.10.2017
11:55

Tosicu djukicu, djukicu...