Tončev: "Radnički ide korak po korak"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.07.2018.
17:29
Izvor: Beta

Prvi čovek fudbalskog kluba Radnički Ivica Tončev rekao je danas da taj klub razmišlja samo o Makabiju i da ide korak po korak.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Radnički će u četvrtak gostovati Makabiju u Tel Avivu, a nedelju dana kasnije će igrati revanš na svom stadionu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Makabi je ozbiljna ekipa, tako da trenutno razmišljamo samo o utakmici u četvrtak u Tel Avivu i Nišu naredne sedmice. Idemo korak po korak. Moram da naglasim da smo samim plasmanom u drugo kolo, posle 35 godina odsustva iz evropskih takmičenja, ostvarili veliki uspeh", rekao je Tončev za klupski sajt.

Tončev je naveo da će Radnički igrati na pobedu i dati sve od sebe da prođe u narednu rundu.

"Očekuje nas teška utakmica, jak protivnik i pun stadion, pošto imamo informacije da će Makabi imati ogromnu podršku sa tribina", kazao je Tončev.

Po njegovim rečima, otežavajuća okolnost za Radnički je to što ima četiri povređena fudbalera.

"Ali, mislim da smo igrama na početku sezone dokazali da imamo ozbiljan kvalitet i igrače koji sa uspehom mogu da zamene ove koji ne budu mogli da igraju", dodao je prvi čovek niškog kluba.

Ako eliminiše izraelski klub, Radnički će u trećem kolu igrati protiv pobednika duela između kazahstanskog Tobola i jermenskog Pjunika.

Tončev je rekao da se Radnički dobro pokazao u duelima sa malteškom Gzirom, kao i na početku srpskog prvenstva, tako da očekuje da ekipa nastavi sa dobrim igrama i zalaganjem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Monday, 23.07.2018
18:25

U narednom kolu, laksi protivnik realno.

avatar
MALI PLAVI
Monday, 23.07.2018
18:21

Teško da će proći Makabi, ali kad bi njih prošli, sledeće kolo bi im bilo 5 puta lakše. Što znači da bi došli do plej of runde.