Tončev otkrio, u toku dana stižu dva velika pojačanja!

Autor: Ivan Cvetković
petak 31.05.2019.
12:36
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Nišlije privele kraju jednu od najuspešnijih sezona u istoriji.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev istakao je u izjavi za Sportski žurnal da će niški klub sačuvati jezgro ekipe, te da ambicije kluba i dalje ostaju iste.

"Odlazak nekolicine iskusnih igrača nametnuo je rekonstrukciju ekipe i sve činimo da dovedemo najbolje sa tržišta. U kvalifikacijama za Ligu Evrope želimo da odemo što dalje, na domaćoj sceni planiramo novi juriš na vrh tabele Super lige. Bez obzira što nam predstoji veliki rad u narednih nekoliko dana do početka priprema, značajan deo smo završili."

"Koliko danas znaće se imena prva dva velika pojačanja. Planiramo da angažujemo, pored te dvojice, još najmanje četvoricu proverenih i fudbalera vrhunskog kvaliteta. Sa igračima koji su bukvalno poneli prethodnu sezonu poput Pankova, Crnomarkovića, Nome, Haskića, Đorđevića i svih drugih, napravićemo još moćniji Real sa Nišave", kazao je on.

Klub je u pregovorima sa dvojicom iskusnih fudbalera.

"Ovih dana razgovaramo i sa dvojicom najiskusnijih igrača i kapitena, sa Sašom Stojanovićem i Aleksandrom Jovanovićem, jer su nam potrebni. Sa Cakijem Stojanovićem smo dogovorili da najmanje još godinu dana igra za Radnički što je dobro i za njega i za klub."

Da li je pitanje trenera za sledeću sezonu rešeno?

"Hoćemo da naš klub, pored najboljih fudbalera, ima i najbolje trenere. Još nismo ništa definitivno odlučili, ali kasno u nedelju ili u ponedeljak pre podne, znaće se definitivno da li Nenad Lalatović ostaje u Radničkom", istakao je Tončev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 31.05.2019
17:21

Alo Toncev, dje ti Pankov gardista ?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 31.05.2019
16:04

Bivšem potpredsedniku zvezde - predsedniku jadničkog niko nije rekao da mu je Pankov u zvezdi za 300 000 €. Tih 300 000 € plus odšteta od uzimanja organizacije finale kupa dovešćeš 11 vrhunskih igrača i vezati 59 utakmica bez poraza.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 31.05.2019
12:49

Sad ce bot iz ravne slavonije i na vestima o Radnickom partizanske suze da lije.