Tomić vraća Kljajića na gol?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.03.2016.
09:15
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Ivan Tomić mogao bi da vrati Filipa Kljajića na gol crtu za duel sa Spartakom, pošto se nastup prvog golmana Bojana Šaranova dovodi u pitanje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana vezali su tri pobede u prolećnom delu sezone (računajući i kup duel sa Radničkim) bez primljenog gola, a već u sredu ih očekuje nova takmičarska utakmica.

Crno-beli će u Humskoj ugostiti subotički Spartak u okviru prvog meča polufinala Kupa Srbije ali će prvi golman ekipe najverovatnije propustiti tu utakmicu.

"Primio sam tri infuzije, sve vreme sam i na antibioticima u želji da se oporavim i pomognem timu. Nemam temperaturu, samo jak bol u grlu i osećam malaksalost, što je posledica gnojne angine" objašnjava Bojan Šaranov.

Momak koji je zimus stigao u Humsku imao je velikih problema tokom prvenstvene utakmice sa Voždovcem pa mu je lekarski tim predlagao da mesto na golu ustupi Filipu Kljajiću.

Zbog već navedenih problema Bojan Šaranov bi u sredu mogao da ostane na klupi a mesto na gol liniji mogao bi da preuzme Filip Kljajić, starter u prvom prolećnom meču sa OFK Beogradom.

"Mislio sam da će da prođe, ali se odužilo. Daću sve od sebe da budem spreman za meč" poručuje Šaranov a prenosi "Sport".

Utakmica polufinala Kupa Srbije između Partizana i Spartaka zakazana je za sredu od 18 časova, a ostaje da se vidi koji će tim Ivan Tomić izvesti na megdan "Golubovima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bobar84c
Tuesday, 15.03.2016
18:44

https://www.youtube.com/watch?v=2OUvZgX1aAs

avatar
zagar37
Tuesday, 15.03.2016
16:58

Pre da brani Radisa Ilic nego on

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Tuesday, 15.03.2016
12:31

To se podrazzmeva samo obu urakmicu inace samo je Saranov dobar a ovo ostalu BRUKAAAA!!!!

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Tuesday, 15.03.2016
10:18

Kontam da Jovicic nije nista slabiji od Kljajica, ali hajde, neka bude ovako. Kljajic- Vulicevic, Gogua, Jovanovic, Bogosavac- Jevtovic, Brasanac- Stevanovic, Kosovic, Mihajlovic- Vlahovic. Klupa: Jovicic, Bandalovski, Stevanovic, Petrovic, Lukic, Ilic, Bozinov.