Tomić prozvao, nema Babovića, vratio se ''vojnik Partizana''!

Autor: Beta Beta
četvrtak 14.01.2016.
10:43
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u Beogradu povodom početka priprema za prolećni deo šampionata, među igračima nema Stefana Babovića, ali se u ekipu vratio Ismail Beko Fofana sa pozajmice u kineskom Ćingdao Jononu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Novom treneru Partizana Ivanu Tomiću se u Sportskom centru Teleoptik javilo 26 fudbalera, a Brazilac Everton Luiz i Kamerunac Oumaru Abubakar će se ekipi priključiti kasnije.

Na prozivci se pojavio i povredjeni defanzivac Gregor Balažic, ali nije bilo Stefana Babovića. Mediji su prethodnih dana spekulisali da će on napustiti klub.

Ivan Šaponjić je otišao u Benfiku, a trener Tomić je na okupljanje pozvao petoricu omladinaca.

Igrače su dočekali sportski direktor Partizana Ivica Iliev, generalni direktor  Miloš Vazura i potrpedsednik kluba Vojislav Nedić.

Prvom danu priprema nije prisustvovao prvi čovek kluba Ivan Ćurković, koji je, kako je rečeno, "u diplomatskoj poseti".

Na početku priprema pojavili su se Marko Jovičić, Bojan Šaranov, Živko Živković, Miroslav Vulićević, Marko Jovanović, Miladin Stevanović, Lazar Ćirković, Nikola Milenković, Alen Stevanović, Miroslav Bogosavac, Ivan Banadalovski i Ivan Petrović.

Tu su i Marko Jevtović, Andrija Živković, Marko Golubović, Saša Ilić, Darko Brašanac, Saša Lukić, Alen Stevanović, Nemanja Mihajlović, Nemanja Petrović, Nikola Ninković, Valeri Božinov, Ismail Fofana, Nikola Trujić i Predrag Luka.

"Svi se poznajemo i imaćemo mnogo vremena da se još bolje upoznamo. Želim vam dobar i predan rad, odlične igre i pobede", rekao je trener Partizana Ivan Tomić.

Sportski direktor Ivica Iliev
poželeo je ekipi "zdrave" pripreme.

"Ne bih da pričam, pričaćemo na terenu. Želim vam zdrave pripreme bez povreda i da krenete jako, onako kako znate", rekao je Iliev.

U stručnom štabu će raditi novi kondicioni trener Andreja Milutinović, koji je prethodno radio u Interu.

Fudbaleri Partizana će do 26. januara trenirati u Beogradu, a od 26. januara do 11. februara pripremaće se u Nikoziji, na Kipru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raki
Thursday, 14.01.2016
15:39
avatar
Balkanski Ratnik
Thursday, 14.01.2016
14:21

A Filip Knezevic?Dal je moguce da nije povucen sa pozajmice.Epa ako se tom decku neda prilika onda stvarno...

avatar
REVOLT SPT
Thursday, 14.01.2016
14:08

Da se razumemo, i sam sam napisao da bi Glavcic i Kosovic trebali da budu poslati na pozajmicu (narocito prvi), Knezevica igra u oba pravca jeste pod velikim znakom pitanja, a ona je kljucna za formaciju koju ce Tomic da forsira dok Trujic nema kvalitet za prvi tim, tesko i za klupu u smislu da ima zagarantovano mesto medju 18, ali opet, neka se kaze...

avatar
REVOLT SPT
Thursday, 14.01.2016
14:04

Gde su Trujic i Knezevic? Glavcic i Kosovic?

avatar
REVOLT SPT
Thursday, 14.01.2016
13:36

Hvalim te Boze da imamo novog kondicionog, imenjak i prezimenjak iz KK Hahaha

avatar
Scepan Scekic
Thursday, 14.01.2016
13:11

Nece se Oumaru prikljuciti kasnije nego je ostao u BG sa Babovicem jer planiraju njegovu prodaju!To je istina.Ilijeve,Vazura,Nedicu mars iz Partizana!!!

avatar
dodo
Thursday, 14.01.2016
12:45

dosta vise vojnika,u upravi trebaju sposobni ljudi i obrazovani,a na terenu FUDBALERI. Zna se gde je mesto vojnicima

avatar
BazokGrobarile
Thursday, 14.01.2016
12:38

Zorane, lajkovao sam Vam komentar u znak podrske srpskom jeziku i pravopisu. :)

avatar
Teleoptik 162km
Thursday, 14.01.2016
12:10

Novi kondicioni je najbolje pojacanje u zadnjih desetak godina.

avatar
Zoran Vukic
Thursday, 14.01.2016
12:09

zami je zbog Babovica(nije to zasluzijo)on je veci partizanovac nego mnoai navijaci partzana znaju da je igro pod prtiskom da ne pogresi tad se bas gresi davo je sve od sebe on kaki jeste najbolji je vezni JSL(volili ga ili ne)a nabedenog igrca molite da dode on nema ni35 utakmica odigranih u JSL pozdrav za prve navijace fudbalske

avatar
Arsenal i Partizan 1
Thursday, 14.01.2016
12:57

Ima on tehniku ,i sve to ,al sad najbolji vezni ,daleko je to od najboljeg ..

avatar
PetarPetar
Thursday, 14.01.2016
13:51

Sta ti je zao???Sto je za celu jesen i preko 30 utakmica,odigrao jednu odlicnu protiv Augsburga,par solidnih i jos min 25 ispod svakog proseka.Nama ne treba ''veliki Partizanovac '' koji se pljuje i vredja sa navijacima vec igrac koji ce klubu doprinositi najboljim mogucim rezulatima,a Babovic to nije.Prosek proseka.Sto dovoljno govori i tabela i 4 mesto.Igrac kalibra za ekipe od max 4 do 10 mesta.Za njih je dobar.Primera radi 10-ka Zvezde Katai je postigao 13 golova do sad,iz Borca Knezevic 8 golova (krilo),Ivanic Vojvodina 8 golova i da ne nabrajam dok je Babovic dao 3 gola sto govori o ucinku igraca za koga se i kapom i sakom guralo da bude legenda i to 10-ka Partizana,ali jednostavno navijaci to vide.On jednostavno nema kvalitet za tako nesto i neka ide tamo gde mu je mesto,a to Partizan nije...Svenajbolje mu zelim

avatar
REVOLT SPT
Thursday, 14.01.2016
13:37

Daleko, daleko...