Tomić po ukusu "Grobara"

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 11. maj 2013.

  • 10:04

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Upravni odbor FK Partizan saopštio je imena trojice kandidata koji bi do kraja sezone mogli da budu imenovani za naslednika Ljubiše Tumbakovića ukoliko se sa nekim od njih postigne dogovor. Ivan Tomić jedan je od njih, a među navijačima Partizana "šuška se" da bi baš njega ponovo voleli da vide u ulozi sportskog direktora.

Tomić po ukusu
Iako je glavna preokupacija u glavama svih navijača Partizana ovih dana borba za šestu uzastopnu titulu, oni koji razmišljaju na duže staze shvatili su koliko će biti važno odabrati dostojnu zamenu za Ljubišu Tumbakovića na poziciji sportskog direktora kluba.

Sredinom nedelje u Humskoj je održana sednica Upravnog odbora kluba na kojoj je bilo reči o tome ko bi bio najbolja opcija za pomenutu ulogu a izdvojila su se imena trojice nekadašnjih i sadašnjih funkcionera crno-belih.

Albert Nađ, Gordan Petrić i Ivan Tomić imaju iskustva u obavljanju važnih funkcija u klubu iz Humske a Nađ i Tomić imali su prilike da se nađu baš na poziciji sportskog direktora u prošlosti.

"Opipavanjem pulsa" navijača Partizana da se zaključiti da je Ivan Tomić njihov pik broj jedan, a s obzirom na ono što je učinio, u vreme dok je obavljao pomenutu funkciju, to ne treba da čudi nikoga.


Tomić je 2007. godine napravio epohalni zaokret u odnosu na Crvenu zvezdu "filtriranjem" ekipe i dovođenjem igrača koji su kasnije prerasli u ikone kluba.

One koji su slabog pamćenja treba podsetiti da je upravo Ivan Tomić u Humsku doveo Moreiru, Žuku, Dijaru, Klea, Zorana Tošića, ali i prekomandovao Ljajića u prvi tim i vratio Krstajića. Sve to je rezultiralo dominacijom Partizana koja i dalje traje iako je Tomić klub napustio pre tri i po godine.

Tomić na čitavu priču nije želeo da daje komentare jer veruje da je za klub u ovom trenutku najvažnije da odbrani trofej u domaćem šampionatu.

"Ne želim da komentarišem neke stvari sa kojima sam se upoznao putem medija, a da nisam imao kontakta sa ljudima iz Partizana. Sve što želim u ovom trenutku je da poželim Partizanu, kao veliki navijač, to je da danas slavi u Kragujevcu, da pobedi i u 'večitom' derbiju, i osvoji i šestu titulu u nizu" kazao je Tomić a prenosi "Sport".

Odluka o tome ko će zauzeti poziciju sportskog direktora u Partizanu pašće do početka leta, a kako je Gordan Petrić rekao da se neće vraćati u Humsku dok je na "vlasti" aktuelna Uprava, evidentno je da će Tomić i Nađ ostati u kombinaciji za povratak na svoju staru funkciju.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari