Tomić: "Javor ima za čim da žali"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.04.2016.
18:26
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić čestitao je ekipi Javor Matisa na odličnom izdanju i priznao da ekipa Mladena Dodića ima za čim da žali posle trijumfa crno-belih u Ivanjici.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ostvarili su petnaestu ovosezonsku pobedu u domaćem šampionatu u okviru 29. kola Superlige Srbije. Izabranici Ivana Tomića savladali su kao gosti ekipu Javor Matisa sa 2:1, a strateg crno-belih priznao je posle utakmica da nije bilo lako izboriti se za tri boda.

"Otvorili smo jako dobro utakmicu, postigli dva gola, ali nam je ekipa Javora, koja je jako dobar domaćin i dobro se snalazi u ovakvim uslovima, napravila određene problematične situacije" rekao je Tomić.

Partizan je posle prvih pola časa igre stigao do dva gola prednosti ali je u drugom delu susreta imao samo jednu priliku za gol kada je Nebojša Kosović pogodio prečku tri minuta pre kraja.

"U drugom poluvremenu smo morali da napravimo promene jer ritam nedelja - sreda iziskuje da neki igrači izađu ranije, dok drugi nisu na željenom nivou fizičke spreme. Ekipa Javora je u tim trenucima imala inicijativu i postigla pogodak posle čega smo imali sjajnu šansu da utakmicu privedemo kraju ali smo pogodili prečku" dodao je Tomić.

Aktuelni šampion Srbije tako je vezao petu pobedu u Superligi ali je strateg crno-belih priznao da je i domaćin današnje utakmice imao svoje šanse za bolji rezultat.

"Ekipa Javor Matisa ima za čim da žali. Mislim da je utakmica bila izuzetno dinamična i interesantna. Čestitam svojim igračima, a treneru Javor Matisa i njegovim igračima želim sve najbolje u nastavku prvenstva" zaključio je Ivan Tomić.

Poslednju utakmicu u regularnom delu sezone Partizan igra za vikend protiv Mladosti iz Lučana, a pobeda u tom meču garantuje crno-belima drugo mesto na tabeli pred početak plej-ofa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke