Tomaneu u glavi samo Mačva, najavio nešto što će obradovati "delije"!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 26.09.2019.
18:36
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Portugalac ide korak po korak.

crvenazvezdafk.rs
crvenazvezdafk.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda slavila je na gostovanju protiv Voždovca (1:3) i vratila se na pobedničku stazu pred važne mečeve sa Mačvom i Olimpijakosom.

Portugalski centarfor Tomane vratio se u ekipu nakon povrede i istakao da je zadovoljan prikazanom igrom celog tima.

"Na meču protiv Voždovca pokazali smo snagu i karakter kao što je šef tražio od nas pre meča. Pokazali smo da posedujemo kvalitet i ostvarili vrlo bitnu pobedu, iako smo igrali na podlozi koja nije karakteristična za nas. Voždovac je ekipa koja se odlično snalazi na veštačkoj travi, međutim mi smo uspeli da postignemo čak tri gola, a pitanje pobednika se ni u jednom momentu nije dovodilo u pitanje. Pokazali smo dobru igru na meču što nam svakako znači u nastavku takmičenja", rekao je Tomane za klupski sajt.

U napadu, pored Tomanea, Milojević kao opcije ima i Boaćija, Pavkova i mladog Krstovića, ali bivši fudbaler Tondele navodi da ga zdrava konkurencija čini boljim igračem.

"Imao sam problema sa povredom od samog dolaska u Crvenu zvezdu, sada sam se konačno oporavio i jako sam srećan što sam dobio priliku da igram protiv Voždovca. Biće mi potrebno malo vremena da se vratim u najbolju formu i pružim maksimum, zadovoljan sam izdanjem cele ekipe, a ja ću raditi na tome da budem što bolji, da postignem što više golova jer to je posao napadača. Odlično radimo na treninzima, uspeo sam brzo da saniram probleme sa povredom i u budućnosti tek slede moje dobre partije. U klubu radim sa sjajnim napadačima. I Pavkov i Boaći su pokazali kvalitet u Srbiji i u Evropi, a sa nama je i mladi Krstović, koji je veliki talenat i sa njima mogu samo da napredujem", istakao je Tomane.

"Crveno-bele" čeka gust raspored u narednom periodu, sledeće nedelje igraju bitan meč protiv Olimpijakosa, ali Tomane naglašava da je Mačva trenutno prioritet.

"U četiri dana igraćemo dve vrlo važne utakmice, nastavak prvenstva kao i druga utakmica grupne faze Lige šampiona. Mi se trudimo da koncentraciju usmerimo samo ka utakmici koja nam predstoji, tako da je Mačva trenutno u fokusu. Već se dosta priča o Olimpijakosu, susret dva bratska kluba, i očekujem fenomenalnu atmosferu. Saigrači mi stalno pričaju koliko je to bratstvo jako, očekujem fenomenalnu atmosferu na stadionu. Navijači će sigurno  doprineti da na utakmici izgledamo još bolje", zaključio je Tomane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 26.09.2019
19:14

Na utakmicu protiv voždovca ste pokazali kvalitet kao na utakmicama protiv javora, radničkog, mladosti, spartaka i vojvodine da dajete golove sami po dvojica na drugoj stativi, sami po četvorica ispred protivničkog golmana i golmanu po sredini gola koji ne pruža ruke.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 26.09.2019
18:38

Žestoka konkurencija dal je bolji Sadik ili Tomane...