Tomane najavio, zatrešće se mreža i u Evropi?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 18.08.2019.
12:11
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Crvene zvezde zatresao mrežu po prvi put.

crvenazvezdafk.rs
crvenazvezdafk.rs

Povezane vesti

Vladan Milojević je juče protiv Spartaka iz Subotice izveo mešovit sastav, počeli su igrači koji nisu imali previše šanse da igraju, a među njima je bio i Tomane, napadač koji je stigao ovog leta u Crvenu zvezdu.

Postigao je i pobedonosni gol, upisao i asistenciju, dovoljno da se preporuči Milojeviću već za utakmicu protiv Jang Bojsa.

"Izuzetno sam srećan što sam već na drugoj utakmici u Crvenoj zvezdi postigao gol, to je za napadača jako bitno. Veliki deo posla uradio je Gajić koji je sa desne strane poslao sjajan centaršut, a ja sam u padu uspeo da dođem do lopte i zatrese mrežu glavom. Bio je to izuzetno važan trenutak, imali smo manje od deset minuta da još jednom preokrenemo. Napadali smo tokom cele utakmice, Spartak je odigrao dobro, tako da mi je drago što su navijači mogli da uživaju u sadržajnoj fudbalskoj predstavi", rekao je Tomane.

Posebno je naglasio atmosferu na tribinama.

"Atmosfera je bila fantastična, malo ekipa ima tako sjajnu podršku na gostovanjima kao Zvezda. Prepuna gostujuća tribina i pesma koja nije prestajala nosili su nas na terenu. Zaista su nam dali snagu da preokrenemo i izađemo iz meča kao pobednici", rekao je on.

Za kraj, istakao je da se nada da će zatresti mrežu i u evropskim utakmicama kada to Zvezdi bude još potrebnije.

"Znam da svi još uvek pričaju o fenomenalnoj završnici u Kopenhagenu, ali mi smo se okrenuli narednom izazovu. Znamo da bi nam dobar rezultat u gostima doneo miran revanš pred našim navijačima i zato ćemo se maksimalno fokusirano pripremati za tu utakmicu. Ekipa me je odlično prihvatila, dobro radimo na treninzima i nadam se da ću uskoro zatresti mrežu i u Evropi", ističe Tomane.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 18.08.2019
14:59

Tomane samo busi da sa tobom Zvezda u Ligi Sampiona lakse prepreke rusi.