Tomane ima jednu želju, da u utorak podigne celu "Marakanu" na noge!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 26.08.2019.
11:07
Izvor: Sportske.net

Portugalac se oporavio od povrede i polako pokazuje da bi mogao da bude veliko pojačanje.

crvenazvezdafk.rs
crvenazvezdafk.rs

Povezane vesti

Sutra je veliki dan za fudbalere Crvene zvezde, dočekaće pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić" ekipu Jang Bojsa u revanš susretu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Nakon 2:2 u Bernu, Zvezda ima dobru šansu da drugu godinu zaredom izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona, što bi zaista bio sjajan uspeh.

Za sajt kluba uoči važnog susreta govorio je i novajlija Tomane, koji je ovog leta stigao na "Marakanu" iz portugalske Tondele.

Najpre ga je mučila povreda, ali se oporavio, protiv Spartaka u Subotici je ubeležio gol i asistenciju, ostavio je i dobar utisak u Bernu u poslednjih 20ak minuta.

Mogao bi da zaigra i u utorak, a u razgovoru za sajt Zvezde istakao je će mu pune tribine biti dodatni motiv.

"Od kada sam došao u Beograd, iz dana u dan sam sve više impresioniran podrškom naših navijača. Znam da su ulaznice već prodate, i da ćemo igrati pred punim tribinama, što uvek predstavlja dodatni motiv za dokazivanjem. Euforija među navijačima utiče dobro na mene, i srećan sam što sam deo takve sportske priče. Analizirali smo protivnika, znamo koje su im vrline i mane, i verujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat", rekao je Tomane.

Dodao je Portugalac i da se na svakom koraku priča o Zvezdi, kao i da mu mnogo znači podrška trenera Milojevića.

"Na svakom koraku se govori o Zvezdi, i svi znamo koliko je ova utakmica bitna. Imamo šansu da drugu godinu zaredom uđemo u Ligu šampiona, i daćemo sve od sebe da tu mogućnost iskoristimo. Šef nam stalno ponavlja da treba da budemo fokusirani, i da na terenu sprovodimo ono što radimo na treninzima, te da ukoliko to ispoštujemo, sigurno ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Veruje u nas i to nam mnogo znači", dodao je napadač Crvene zvezde.

Za kraj, govorio je i o svom odličnom nastupu u Subotici, a istakao je i da mu je želja da u utorak podigne čitav stadion na noge.

"Naknadno sam se priključio ekipi, ali vrlo brzo sam se prilagodio i ušao u formu. Znače nam utakmice u domaćem prvenstvu, i presrećan sam što sam postigao prvenac u Zvezdinom dresu. Moj posao je da dajem golove, i potrudiću se da ih bude što više. Voleo bih da budem strelac u utorak i da podignem ceo stadion na noge. Ipak, najbitnije je da ekipa odigra dobro i da prođemo dalje", zaključio je portugalski fudbaler.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Monday, 26.08.2019
14:29

Ajd daj gol pa vodim na pivo. Svaka slicnost sa bilo cijom izjavom je slucajna.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 26.08.2019
11:58

Tomane dao Bog da ti se ostvare zelje jer sa nama se moze sve, lepo je biti deo Zvezde Crvene.

avatar
Südkurve München
Monday, 26.08.2019
11:09

Voleli bi i mi Tomane da ti budes strelac sutra