Tole na Partizanovoj proslavi: ''Ovo je mnogo više od fudbala, ovo život znači''

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.05.2018.
11:21
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Nekadašnji predsednik kluba iz Humske, a potom i Fudbalskog saveza Srbije prisustvovao je sinoć proslavi koju je Partizan upriličnio povodom dve decenije od izgradnje SC Partizan-Teleoptik.

Screenshot/TV Partizan
Screenshot/TV Partizan

Povezane vesti

U razgovoru za TV Partizan tom prilikom, Tomislav Karadžić nije krio oduševljenje što je devedesetih godina prošlog veka realizovan ovaj grandiozni projekat, zahvaljujući kome Partizan iz godine u godinu stvara nove fudbalske asove.

Posebno je izdvojio zasluge Žarka Zečevića.

''Raduje me što prrisustvujem obeležavanju tako značajnog datuma za naš fudbal. i jednog centra za koji je upoznata cela Evropa. Lutajući po ovom belom svetu, nikad se nije zaobišlo pitanje od poznavalaca fudbala o Partizanovoj školi i Teleoptiku.

Ovo nije samo sportski centar, ovo je možda najrentabilnija, najprofitabilnija fabrika u Srbiji, ne samo u sportu. Ovde su generacije proizvedenih igrača, ovde je ogroman kapital koji je pratio takmičenja i život ove porodice. Trebalo je imati ideju, odricati se mnogo toga, da se uđe u izgradnju ovog centra.

Ko god da govori o Partizanu, mora uvek da se seti tih dana, imena tih ljudi, ime Žarka Zečevića mora da bude zlatnim slovima upisano u istoriju kluba. Ovo je mnogo više od fudbala, ovo život znači i ja želim svim Partizanovcima da imaju dobre rezultate, da i dalje stvaraju reprezentativce'', izjavio je Karadžić.

Po ugledu na popularni ''Zemunelo'', Tomislav Karadžić je za svog mandata na čelu FSS uspeo da realizuje i projekat izgradnje Spotskog centra u Staroj Pazovi gde je baza našeg nacionalnog tima.

''Posle onog što sam ovde video, zajedno sa saradnicima sam izgradio jedan lep sportski centar u Staroj Pazovi. Uvek govorim, vredelo se roditi ako si nešto ostavio iza sebe'', naglasio je Kaaradžić, a onda se nadovezao Žarko Zečević, dugogodišnji generalni sekretar Partizana.

''Tole je skroman, ja moram da dodam da bez njegove snage, volje, mislim da taj SC u Staroj Pazovi nikad ne bi bio izgrađen'', poručio je Zečević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 29.05.2018
15:50

Tole Karadzic nikad nije ni otisao iz partizana.

avatar
Silent
Tuesday, 29.05.2018
15:25

7 titula je dao partizanu to im je najveca legenda kluba

avatar
Manasijevic
Tuesday, 29.05.2018
13:41

Tole se i dalje svim silama trudi da ucini da partizan bude ispred Zvezde...ALI...ipak je ZVEZDA EVROPSKI I SVETSKI PRVAK...Tole, nedostizno je to...

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Tuesday, 29.05.2018
12:18

Kako se sve pokaze kad tad,prvo zastava na proslavi titule,pranje da im on nije doneo titule,pa dres za majo vujovica i evo ga sad na proslavi titule,panticu necu reci gospodine posto to nisi,imas li komentar na to

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 29.05.2018
13:54

Kakav majo na proslavi i kakva proslava titule?

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 29.05.2018
23:18

Ja sam te razumeo da je majo bio na proslavi titule.

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Tuesday, 29.05.2018
21:00

proslava titule toletova zastava se vijorila nemoj meni da pricas da si zaboravio,a evo maju dres sad u kupu :)

avatar
Old_school
Tuesday, 29.05.2018
11:40

Jos kad bi rekli kako su ga izgradili, cisto ulogu Vlade i M. Marjanovica.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 29.05.2018
15:52

Kad je inflacija bila 3000%. Jednostavnim recima, pljacka.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 29.05.2018
11:39

A kojim slovima treba da bude upisan kad se pise ili bude pisalo o Romi, Slijemi i Makabi(ju) Petah Tikvi? Mislim da je ovo moje sigurno u skladu sa uslovima.

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 29.05.2018
11:26

Drzavni projekat.