Tole jači nego ikad, Ćurčić nije siguran!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.10.2015.
10:18
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

I dok mnogi već najavljuju kraj Karadžićeve ere na čelu Fudbalskog saveza Srbije, 76-godišnji funkcioner nema nameru da od proleća postane penzioner. Ali, za razliku od njega, selektor Radovan Ćurčić nije siguran i pored višegodišnjeg ugovora.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Gotovo sve suprotno od onoga što se donedavno najavljivalo u javnosti, otkrio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić u izjavi za ''Alo''.

Podsetimo, u medijima se proteklih dana već sa izvesnošću govorilo da će na prolećnim izborima, koji bi trebalo da se održe u aprilu, Karadžića na pomenutoj funkciji naslediti sadašnji potpredsednik Slaviša Kokeza.

Međutim, Karadžić tvrdi da se neće predati, već da, naprotiv, ima mnogo motiva za još jedan mandat na čeklu FSS.

''O kandidaturi ću odlučiti u januaru. Ni ranije se nisam previše rano kandidovao, uvek sam to činio 10 do 15 dana pred izbore. Osećam se snažno, čini mi se da nikad jači nisam bio. Još mogu da vodim Savez i trenutno samo o tome razmišljam'', poručuje Karadžić.

S druge strane, po okončanju (neuspešnih) kvalifikacija za EURO, potpredsednik FSS Savo Milošević je potvrdio da selektor Radovan Ćurčić i dalje ima podršku Saveza i da će voditi naš nacionalni tim i u narednom kvalifikacionom ciklusu, pogotovo što imna potpisan ugovor do 2018. godine.

Međutim, Karadžić nije baš tako siguran u sve to, što se da zaključiti iz njegove najnovije izjave. Izgleda da će novembarski mečevi biti odlučujući kada je u pitanju Ćurčićeva sudbina na klupi ''Orlova''.

''U novembru imamo dve prijateljske utakmice, protiv Češke 13. i Severne Irske 17. novembra. Posle toga će biti obavljene analize rada selektora i njegovog stručnog štaba. Nije rešenje da menjamo selektora na svaka tri meseca, ali videćemo'', zagonetan je Tole.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Reus
Wednesday, 21.10.2015
15:35

To bre,primarni cilj svetsko prvenstvo Kataru 2022! Zna Tole sta radi,a ako se ne plasiramo nista,tu je evropsko 2024 :)

avatar
gz
Wednesday, 21.10.2015
13:40

Ahahha madjijo

avatar
gosfkcz
Wednesday, 21.10.2015
13:28

Vec sam rekao da je on fudbalski Tito. Bice dozivotni predsednik zato se opustite i ne lupajte glavu o nekakvim izborima.

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Wednesday, 21.10.2015
12:57

ИМА ДА ОДЕТЕ ОБОЈИЦА!

avatar
Amar Zo
Wednesday, 21.10.2015
10:46

Najbolji pokazatelj rada jednog predsednika je koliko puta i za koliko vremena je promenio selektora.Tole odlazi

avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 21.10.2015
10:28

Menjajte dok ima vremena! Svakom čoveku treba vreme (par utakmica) da se upozna sa timom, nemojte bacati ljudima vruć krompir kao što ste uradili Advokatu, Antiću... da preuzmu tim bukvalno nedelju dana pred početak kvalifikacija.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 21.10.2015
10:26

ne daj se Tomislave :D