Tole: "E moj Terza...", ko je šaljivdžija u celoj priči?

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.05.2019.
09:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako se večeras igraju revanš mečevi polufinala Kupa Srbije, glavna fudbalska tema je i dalje Zvezdina titula iz 1946. godine.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Na jučerašnjoj sednici Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, crveno-belima je i zvanično priznata pomenuta titula, pa ih Crvena zvezda sada ima ukupno 30.


''Novosti'' otkrivaju da je on posle svega imao kratku, ali zanimljivu polemiku sa generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem.

"Vreme je, moj Terza, najbolji sudija. Videćeš to već, a i znaš".

Terzić, koji je zbog ovakvog raspleta blistao od sreće, nije previše mario za ono što mu Karadžić govori:

"Ti se šališ, Tole", uzvratio mu je on.

Na pitanje ''Novosti'' da nešto više kaže o odluci Skupštine, Karadžić se ''ugrizao za jezik'', uz opasku da bi ''imao mnogo toga da kaže''.

Ni Nenad Bjeković, aktuelni potpredsednik FSS nije želeo da komentariše najnoviju odluku, iako je i on glasao protiv, a predstavnik Partizana na ovoj sednici, generalni direktor Miloš Vazura, najavio je sledeći potez Partizana.

''Stojim iza onoga što je naš pravni tim rekao, branićemo naš stav. Odluka je brzopleto doneta pa ćemo se obratiti Ustavnom sudu'', poručio je Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
saka7903
Wednesday, 15.05.2019
20:17

Kakvi ste vi iz Patlidžana,Umesto da te novce kojim ćete plaćati nekakve tužbe koje neće proći usredsredite u jačanju igračkog kadra vi ćete se baviti stvarima koje nikog,ali baš nikog ne interesuju,sem vas.
Zar je bitno dali je 29 ili 30 titula,svakako bi 30 bila sledeće sezone,ali elem vas plaši ustvari neregularna vaša titula titula iz sezone 1998/99 i iz Šesdeset i neke.
Znači u tom grmu leži zec.

avatar
ZubA
Wednesday, 15.05.2019
16:09

Tole svaka ti na mestu vala, vidis kako se vama vraca sad sveza onih sest godina, za sve ono sto ste radili dugo vremena. E sad se spremite na jos duzu patnju.

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 15.05.2019
14:59

ustavni sud nece promeniti odluku svakako! zivi se u zvezda srbiji svakako.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 15.05.2019
19:03

Imate srece sto ste pogurani do evrope i data vam licenca,prvo kolo necete proci

avatar
RIP KOBE
Thursday, 16.05.2019
14:52

a vi je necete ni igrati dugo za koji dan!

avatar
Čeki
Wednesday, 15.05.2019
14:40

Kako sad Ustavnom? Prvo moraju da se iscrpe sva prethodna sredstva na raslolaganju (u ovom slucaju Upravni sud), pa tek onda da se ide na Ustavni sud.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 15.05.2019
18:20

Pusti bre vazuru Hahaha - Pravni tim FK Partizan će naredne nedelje pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom Republike Srbije. Kako je odluka Skupštine FSS pojedinačni pravni i upravni akt, na osnovu Zakona o upravnim sporovima, FK Partizan će sačiniti tuzbu čiji osnov leži u odredbama ZUS-a budući da držimo da u upravnom aktu nije uopšte ili nije pravilno primenjen zakon, drugi propis ili opšti akt, da u postupku donošenja akta nije postupljeno po pravilima postupka i posebno da držimo kako je činjenično stanje nepotpuno, netačno ili nepravilno utvrđeno - kaže za Telegraf potpredsednik Partizana i šef pravne službe crno-belih Vladimir Vuletić.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 16.05.2019
19:50

Nisam siguran na koji akt on tu misli (naravno da ne misli (samo) na sam Z(O)UP cega si ocigledno i sam svestan jer je to procesni zakon), znas i sam da te tuzbe cesto izgledaju tako malo ukrasene, ali, isto tako, mislim da se profa time gotovo sigurno ne bavi i da ne pise pausalno samo da bi iole nakitio i (hajde da se tako izrazim) uparadio svoja pisanija. Ipak je rec o ozbiljnoj stvari i upravnom sporu i zato verujem da je to sve napisao sa veoma dobrim razlogom, To za pogresno, nepotpuno i nedovoljno utvrdjeno cinjenicno stanje sigurno moze da prodje, ne (samo) mozda:-D Tu ste tanki da tanji ne mozete da budete, a za pravila postupka bih bas voleo da cujem o cemu se tacno radi...

avatar
Čeki
Thursday, 16.05.2019
00:58

Lepo je to Vuletic objasnio, zna on neke stvari. Ali, nije dzabe profesor, a ne nesto vise u pravu: jer ovde je nakitio, ima i nekih stvari koje ne postoje u njegovoj argumentaciji. Jer npr. postupljeno je po pravilima upravnog postupka, a zakon koliko znam ne govori nista o ovako nekom slucaju kao ni neki drugi opsti akt, a smatram da je primenjen pravilno jer su postovane upravne norme (i iz Zak. o opštem upravnom postupku, kao i norme iz Statuta FSS-a). Dakle, jedino sto ovde pred Upravnim sudom moze da mozda prodje je pogresno tj. nepotpuno utvrdjeno cinjenicno stanje.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 15.05.2019
13:48

Tole zalite se sudu udruzenog rada jer mozda vam on dodeli i ovu titulu kao sto vam je dodelio one dve sto je oteo Zvezdi i Vardaru.

avatar
Sasha_Voj
Wednesday, 15.05.2019
11:47

Ustavnom sudu? Pa da titulu dodele vama iako niste ni igrali haha
Sud vam dodelio 2 titule zašto nebi i treću

avatar
Milos90
Wednesday, 15.05.2019
12:22

Da je Tole predsednik bilo bi tako sigurno

avatar
Raky_b
Wednesday, 15.05.2019
13:26

nije nama sud nista dodelio, nego je vas sajber odlucio da nam oduzme ono sto smo na terenu zasluzili.
ovo sigurno nece ici nama, jer tada Partizan nije niti postojao, kao niti sto nije postojala ni Srbija, jos uvek su se vodili ratovi dok se Krcunov klub igrao lopte sa albancima i kojekakvima

avatar
Silent
Wednesday, 15.05.2019
10:47

Sad da vratimo i ove titule sto nam je ovaj gospodin ukrao i da malom klubu

avatar
Südkurve München
Wednesday, 15.05.2019
10:32
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 15.05.2019
10:28

Mudri starac Tole od stotinu ljeta... rece da je vrijeme najbolji sudija, povodom donosenja odluke o tiluli od prije 70 godina...