TO SE ZOVE VERNOST! Iznenađenje za ''Bambija'' u ''Zemunelu''!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.04.2019.
16:28
Izvor: Sportske.net

''Ljubav prema klubu ne može da prestane...'', jedan je od stihova poznate Partizanove pesme, a ovaj njegov navijač se ponaša potpuno u skladu s tim.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Kao i obično, dan pred Partizanovu utakmicu, novinari su se okupili u ''Zemunelu'', ovog puta povod je sutrašnje gostovanje crno-belih u Novom Sadu, gde će u okviru 30. kola Superlige odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šta je tom prilikom trener Partizana Savo Milošević rekao novinarima možete da čitate OVDE, jedno od pitanja bilo je vezano i za večerašnju košarkašku majstoricu, a za to vreme ispred ''Zemunela'' crno-bele je čekalo i jedno iznenađenje. Za Zorana ''Bambija'' Tošića, pogotovo.

Čovek na fotografijama je Dušan Grubor ''Grubi'', ima 68 godina, decenijama bodri Partizan, a njegov omiljeni fudbaler je Zoran Tošić, koga je zavoleo još dok je kao mlad igrač počeo da gradi karijeru u Zrenjaninu.

Danas je ''Grubi'' došao u ''Zemunelo'' da dodatno zahvali Tošiću za dva gola protiv Čukarickog, pre tri dana u Humskoj, kada su crno-beli, baš zahvaljujući popularnom ''Bambiju'' napravili preokret i trijumfovali rezultatom 3:2.

Ovo je ujedno i Tošiću i kompletnoj ekipi Partizana dodatna motivacija i pred sutrašnji meč sa Vojvodinom.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević
Dusan Grubor
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke