To se čekalo, sad sledi Terzićev finiš za još jaču Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
petak 13.07.2018.
11:34
Izvor: Sportske.net

Danas stigla i zvanična potvrda, hoće li Zvezda reagovati?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je ovog leta već obavila veliki deo posla oko pojačanja za narednu sezonu, ali odlaskom Aleksandra Pešića u Al Itihad nastala je praznina u napadu koju na ''Marakani'' sada žele da popune povratkom Ričmonda Boačija iz Kine!

Mnogi su posumnjali kada se pre par dana u medijima pojavio prvi nagoveštaj ovakvog raspleta, imajući u vidu da je Boaći pre samo šest meseci otišao u suprotnom smeru, u ekipu Đangsua. Ali, iz dana u dan, povratak napadača iz Gane deluje sve izvesnije.

Pogotovo posle današnje informacije da je Brazilac Eder iz Intera i zvanično predstavljen u Đangsuu, kao novo pojačanje ovog kluba u napadačkim redovima.

Pisali smo već pre dva dana da će se Eder definitivno pridružiti Paleti, Teišeri, Ramirezu, pa je utisak da će Boaći postati višak kada su u pitanu stranci u Đangsuu.

Zvezda to sada želi da iskoristi, i to što pre, pogotovo što se u Rigi protiv Spartaksa pokazalo da za sada ''škripi'' u napadu, ne samo zbog odlaska Pešića, nego i zbog povrede novajlije Nikole Stojiljkovića, koji je teren morao da napusti već posle 18 minuta igre.
-


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Friday, 13.07.2018
12:46

bolje onaj argentinac ili neki drugi mladi juznoamerikanac kog posle mozemo da utopimo..postujem bocka al sam protiv pozajmica ako nisu u pitanju mladi igraci sa pravom otkupa..Sa druge strane boace zna sistem i brzo bi se uklopio i doneo bi odma kvalitet..