To se čekalo, potpisao Borjan!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 08.03.2019.
17:26
Izvor: Sportske.net

Golman Crvene zvezde produžio ugovor.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Velike vesti za navijače Crvene zvezde.

Fantastičan posao napravila je uprava crveno-belih kada je umesto Filipa Manojlovića u klub stigao Milan Borjan, njegovim iskustvom začarao je rivale i svoju mrežu, neretko bio junak Zvezdinih bitnih pobeda u Evropi, ali i na domaćoj sceni.

Sada je ovaj golman sa brojem 82 na dresu produžio ugovor sa crveno-belima, uprkos brojnim ponudama koje su stizale na adresu kluba iz Ljutice Bogdana.

"Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, jer je Borjan uradio mnogo u proteklom periodu i ušao u srca svih navijača svojim odbranama. Svima nama u klubu daje posebno samopouzdanje, jer kada imate jednog takvog golmana, onda se to prenosi i na navijače, i na igrače, a i na nas u upravi. Borjan je branio sjajno i u velikim utakmicama, i na takozvanim manjim. Bio je redovan, branio i povređen, i svakako da je produženje ugovora veliki podstrek i ohrabrenje za sve nas", rekao je Mitar Mrkela za klupski sajt.

Inače, Milan Borjan je produžio ugovor sve do 2023. godine.

"Davaću maksimum kao i do sada na terenu, i pokušaću da branim što bolje i da iz dana u dan što više napredujem, i da im na poverenju uzvraćam pobedama. Godinu i po dana smo zajedno, što smo duže na okupu, biće i bolji rezultati, družimo se i van terena, imamo odličnu atmosferu, što se odražava i na uspehe", rekao je Borjan.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke