To se čekalo - Partizan zakazao promociju novog dresa!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.07.2018.
11:42
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana mogu da počnu da odbrojavaju. Do promocije novog dresa ostalo je manje od sedam dana.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Dve sezone za redom fudbaleri Partizana nastupali su u istim dresovima koje je tehnički partner "Nike" izradio za crno-bele.

Osnovna garnitura nije menjana, samo je rezervna izgledala drugačije u prethodne dve sezone i zbog toga ne čudi što navijači s nestrpljenjem iščekuju da vide šta je "Nike" spremio za narednu sezonu.

Čekanju će uskoro doći kraj, portparol FK Partizan Biljana Obradović obavestila je predstavnike medija da je promocija novog dresa zakazana za 9. jul od 20 časova.

Pošto će promocija novog dresa biti obavljena u pozorištu "Duško Radović", jasno je da su se crno-beli opredelili da ceremonija bude obavljena sa stilom.

Pozorište u Aberdarevoj 1 nosi ime legendarnog Duška Radovića, jednog od najpoznatijih navijača fudbalskog kluba Partizan.

Promocija novih dresova na terenu biće obavljena tri dana kasnije u Nikšiću, gde crno-beli gostuju Rudaru u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Koje su sve opcije u igri mogli ste da čitate i pogledate OVDE, a videćemo za koju su se odlučili predstavnici Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RG VILI
Tuesday, 03.07.2018
15:01

Velika sramota je marketing naseg kluba! Zar to nije moglo i trebalo ranije da se uradi?!