To se čekalo, Marko Grujić progovorio o nepozivanju u reprezentaciju!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.12.2019.
21:13
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Da li je ova višemesečna ''misterija'' konačno razrešena?

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo završene su ove jeseni neslavno za reprezentaciju Srbije, kojoj ostaje još nada da bi na proleće kroz baraž Lige nacija ipak mogla da se nađe na Evropskom prvenstvu.

Ono što mnogima nije bilo jasno proteklih meseci, i dok je selektor bio Mladen Krstajić, i sada kada je na klupi ''Orlova'' Ljubiša Tumbaković jeste to što Marko Grujić uopšte nije pozivan u nacionalni tim, iako je imao veoma zapažene partije u dresu nemačke Herte.

Spekulisalo se da je odbio da se odazove pozivu u mladu reprezentaciju i da se od tada do daljnjeg ne računa na njega ni za ''A'' selekciju, ali su izostajali konkretniji odgovori na tu temu.

Sve do večeras, kada su ''Novosti'' objavile razgovor sa Grujićem upravo na ovu temu.

''Do sada niko sa mnom nije pričao posle Rusije. Navodno su me zvali za tu mladu reprezentaciju, imao sam malu povredu. Posle toga su rekli da sam odbio poziv, što nije bilo tačno.

Trenutno sam u Herti, možda klub nije toliko atraktivan. Nadam se da, ako budem prelazio u neki jači klub ili ako se budem nadogradio sa Hertom i igrao Evropu, poziv neće izostati. Voleo bih da to bude u što skorije vreme'', objašnjava Grujić.

Dakle, njegova želja nije sporna, ali odluka je ipak na selektoru. Do kraja marta kada se igra baraž ima dovoljno vremena da se odnosi na relaciji selektor - Marko Grujić konačno dovedu u red.

''Nisam ni sa kim razgovarao o baražu sa Norveškom u martu. Kao i svaki igrač, voleo bih da igram. Imam dva saigrača iz Norveške ovde.

Pribojavaju se našeg sastava. Voleo bih da imamo najbolje na okupu, da svi koji zaslužuju dobiju pozive.

Nadam se da ću biti u timu, ne odlučujem o tome ja, ali za to živi svaki fudbaler. Zaslužujemo da idemo na EP'', naglasio je Marko Grujić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 10.12.2019
11:50

E moj Grujiću,daleko si ti od ozbiljnog igrača,kada to budeš i kada te Klop vrati,odmah te predlažem za kapitena reprezentacije.Ovako ,prosek ,kao i ostali,umišljeni majstori,tipa Jovića,Maksimovića štopera,Milivojevića,Matića,SMS-a,Spajića,Mitrovića štopera i da dalje ne nabrajam. Danas su kvalitet za reprezentaciju Rajković,Milenković,Tadić,Mitrović,Kostić,Radonjić,Gaćinović,B.Ivanović,Mladenović,Pavlović i eventualno Ljajić,ostalo ,svejedno koga pozoveš ili ne pozoveš.a ovi drugi će se duriti i samopreporučivati i samoreklamirati preko medija.Nije naš fudbal slučajno na tako niskim granama, jednostavno nemamo kvalitet.

avatar
soru
Tuesday, 10.12.2019
00:55

jedva sam to docekao

avatar
REVØLT
Monday, 09.12.2019
22:55
avatar
Benz9
Monday, 09.12.2019
22:35

Maksimović,Grujić, SMS, Kostić, Tadić i Mitrović... Uz bolnu odbranu mislim da sa ovim sastavom imate najveće šanse za EURO...