Tinja sukob u Vojvodini, Lalatović priznaje samo jednog nadređenog?!

Autor: Darko Mitrović
petak 15.11.2019.
17:28
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Više nema dileme, trener Vojvodine Nenad Lalatović nije na istim ''talasnim dužinama'' sa sportskim direktorom Nikolom Lazetićem.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

Po prirodi posla, sportski direktor i šef struke trebalo bi da imaju odličnu saradnju, pogotovo u susret prelaznom roku, kada se planiraju odlasci i dolasci igrača, ali u Vojvodini ovoga puta to, očigledno, nije slučaj.

Trener Nenad Lalatović i sportski direktor Nikola Lazetić imaju nekih problema u komunikaciji, što je nagovešteno posle meča sa mačvom u Šapcu, a šef struke ''Lala'' sada to više i ne krije.

O tom problemu Lalatović je govorio i za novosadski ''Dnevnik'' i poručio da u klubu ima samo jednog nardređenog, a to nije Nikola Lazetić.

''Ružno bi bilo da ja pričam o njegovom radu, neka o tome govore vodeći ljudi iz kluba. Ono što želim da istaknem je da o mom radu svedoče rezultati, a oni kažu da smo drugoplasirani tim na tabeli Superlige Srbije.

Vojvodina ponovo postaje hit, a menadžeri su, posle dužeg perioda zatišja, počeli da se interesuju za njene igrače.

Naravno, postoje i pojedinci u timu koji nisu zadovoljni time koliko igraju, a što im je možda neko obećao. Kod mene igraju samo oni koji to zasluže. Čvrst sam karakter, pošten i častan čovek, trener sam koji nikada za 11 godina, koliko se bavim ovim poslom, nije dobio otkaz.

Jedini nadređeni u FK Vojvodina mi je predsednik Vojislav Gajić, a u klubu dobijam platu, nikada nisam uzimao procente i radim samo po svom.

Naravno, maksimalno poštujem navijače koji su pokazali da su uz momke koje vodim i mene, kao i predsednika, odnosno direktora Dušana Bajatovića'', objašnjava Lalatović.

Dalje ističe da je njegov i cilj kluba ove sezone plasman na evropsku scenu, ali da, po njegovoj proceni, to pojedinim ljudima ne odgovara.

''Sa svoje strane, daću sve od sebe da u tome uspemo, kako ja, tako i moji saradnici Dragan Šarac i Vidak Bratić, a raduje me to što se u našoj svlačionici sada čuje pesma i što osećam podršku i ljubav velike većine igrača.

Što se sportskog direktora tiče, valjda nije zadovoljan time što smo drugoplasirani i što ostvarujemo ono što smo i obećali.

Ja znam da ću da uradim sve što je u mojoj moći da na kraju lige tako i bude, znam koji je moj zadatak i verujem da će naša Voša ponovo da se nađe među ekipama koje će igrati u evropskoj konkurenciji'', zaključio je Nenad Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 15.11.2019
22:37

Svaka čast Lalo!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 15.11.2019
21:37

Tebi je nadređeni u FK vojvodina zvezda.

avatar
Djovinko
Friday, 15.11.2019
18:32

Sportski direktor je ljut jer si pristao da pustis Partizan ali niste vi krivi sto su prosle godine Vojvodina i Partizan namestili mec uz onaj smesni prekid od 10 minuta dok Cuka zavrsi svoj mec i kada se to dogodilo Partizan je pustio Vojvodinu da da gol i na taj nacin umesto u play out-u zavrsi u play off-u. Zato navijaci Vojvodine nisu dosli na mec sa Partizanom jer se pobednik znao a ne tu neke price satro vozovi i ostale budalastine.I mec u Nisu je namesten da Partizan pobedi zato meraklije a uopsteno i nislija nije bilo na stadionu.Pitajte gradjane Nisa.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 16.11.2019
00:43

Pa nije se Toncev slikao sa Vucelicem, nego sa Terzicem.
Nije uprava Vojvodine pricala "Zbog ovoga cemo pustiti Partizan", vec "Zbog ovoga cemo pustiti Zvezdu.
I onda dodje sendvic brigada Zvezdana Terzica i pusta neke price i namestenju utakmica.