Tihi povratak nekadašnjeg reprezentativca u srpski klupski fudbal!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.10.2018.
14:25
Izvor: Sportske.net

Sad je i zvanično. Nadamo se da će u nastavku sezone dobiti priliku da nas podseti na ono što je nekada pokazivao u dresu Partizana.

EPA/BJORN LINDGREN
EPA/BJORN LINDGREN

Povezane vesti


On je letos završio saradnju sa grčkom Trikalom, ali do kraja avgusta nije uspeo da pronađe novi inostrani angažman, pa se nešto kasnije priključio na treninzima ekipi Zemuna.

Naravno, ponuđen mu je ugovor, on je prihvatio i do kraja sezone bi trebalo da nosi dres Zemunaca.

Da je sve ozvaničeno, potvrđuje i protokol sa poslednje prvenstvene utakmice ekipe Zemuna koja je na svom terenu savladala Voždovac sa 2:1. Nemanja Tomić je bio na klupi za rezere, ali nije dobio priliku da zaigra.

Naravno, to se očekuje već od sledećeg kola, pa sa nestrpljenjem iščekujemo da ga ponovo vidimo na terenu.

Ovaj tridesetogodišnji Kragujevčanin je afirmaciju stekao u Partizanu, čije je boje branio od 2009. do 2013, potom je otišao u Tursku, u Genčlerbirligi, odatle pre dve godine u Giresunspor, a prošlu sezonu proveo je u grčkoj Trikali.

Svojevremeno je bio i reprezentativac Srbije, upisao je pet nastupa i postigao jedan gol za ''A'' selekciju, a u dresu mlade reprezentacije odigrao je 12 mečeva, uz jedan postignut pogodak.

U srpski klupski fudbal se ove jeseni vratio nekako tiho, bez pompe, videćemo da li će igrama u ekipi Zemuna ponovo skrenuti pažnju na sebe.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Monday, 29.10.2018
22:37

On i Brana Ilic na krilima,kada je bilo malo srecnije vreme

avatar
Dača
Monday, 29.10.2018
15:39

Kako to da naš bombaš nije čuo za njega pa da ga dovede? Mlad, perspektivan, ima iskustvo igranja na međunarodnoj sceni... Dakle, sve što je potrebno.

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Monday, 29.10.2018
17:35

Ne gresimo dusu..Pise Zvezdas..Decko je stvarno bio talenat koji obecava..Medutim,pohlepa kluba je bila jaca od zelje da se normalno razvija..To je samo JEDAN U MORU PRIMERA..Momak je sigurno zaradio,za nase uslove.Da li je to poenta BAVLJENJA FUDBALOM?? Za 2-3 godine igranja u nasoj ligi steci neku reputaciju..i lagano nestati sa fudbalske scene??