Tešović želi trijumf na "spuštanju zavese" u Šapcu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.12.2018.
15:17
Izvor: Sportske.net

Nedeljni duel sa Radnikom iz Surdulice biće poslednji koji će fudbaleri Mačve odigrati na domaćem terenu u 2018. godini.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Kada je Dragan Aničić "digao sidro" i napustio šabačku Mačvu mnogi su bili zabrinuti za rezultate. Uprava je dala šansu Darku Tešoviću, a stvari su nakon startnih poraza od Crvene zvezde i Radničkog lagano počele da dolaze na svoje mesto.

Na poslednjih šest utakmica Mačva je zabeležila po dve pobede, remija i poraza, a nedeljni okršaj sa Radnikom Darko Tešović vidi kao šansu da se ekipa na trijumfalan način oprosti od domaće publike.

"U ovu utakmicu ulazimo sa mnogo motiva, najbitniji je taj sportski jer igramo pred našom publikom sa kojom se nećemo videti do proleća. Vremenski uslovi će biti dobri, tako da bi bio red da ostavimo dobar utisak i da se sa pobedom od njih oprostimo", rekao je Tešović.

Prvi ovosezonski duel u Surdulici pripao je ekipi Mačve, a gol odluke postigao je Đorđe Šušnjar. Darko Tešović je dodao da Igor Ristivojević zbog povrede zadobijene na meču sa Vojvodinom neće biti u kombinaciji za sutrašnji meč.

"Momci su svesni značaja ove utakmice, jer nam eventualna pobeda donosi i jednu mirnoću u svemu što sledi. Ulazimo u utakmicu vrlo motivisani i sa jasnim ciljem da je rešimo u našu korist", poručio je trener Mačve.

Utakmica 20. kola Super lige Srbije između Mačve i Radnika igra se u nedelju sa početkom od 13 časova.

Super liga 20. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke