Tešović se vraća u Humsku, Mačva desetkovana na Partizan

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.12.2018.
18:19
Izvor: Sportske.net, fkmacva.com

Gostovanje Mačve u Humskoj imaće posebnu emotivnu notu za Darka Tešovića. Evo šta bivši igrač i trener crno-belih kaže uoči duela sa Partizanom.

fkmacva.com
fkmacva.com

Povezane vesti

Poslednji takmičarski meč u 2018. godini fudbaleri šabačke Mačve odigraće protiv Partizana u okviru 21. kola Super lige Srbije.

Duel u Humskoj biće specifičan za trenera Mačve Darka Tešovića koji je deo igračke karijere proveo u Partizanu, a dugo je radio i kao trener mlađih kategorija slavne omladinske škole crno-belih.

"Moja superligaška karijera u Mačvi je počela utakmicom sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom, a ova polusezona se završava sa Partizanom, što je za mene jedan lep detalj, gde nikada ne znate šta vas čeka", Rekao je Tešović za klupski sajt FK Mačva.

U pomenutom duelu sa Crvenom zvezdom ekipa Mačve poražena je kao domaćin sa 2:0. Evo šta Tešović očekuje pred gostovanje Partizanu.

"Nismo znali ni u prvoj utakmici, a ne znamo ni sutra šta da očekujemo, jer kakve god priče da se pričaju da Partizan ima slab ritam, da ne igra dobro, Partizan je uvek Partizan i ne možete nikada da pričate za taj klub da je slaba ekipa. Svi igrači imaju svoj kvalitet i velika doza opreza prema ovom klubu i prema svim tim pričama", dodao je trener Mačve.

Tešović je istakao da zna šta igrači Partizana ne vole i da će to preneti svojim izabranicima.

"U ovakvim utakmicama morate da pokažete motiv, da budete skoncentrisani na svaki detalj jer se svaki kažnjava", rekao je Tešović.

Mačva pred gostovanje u Humskoj zauzima desetu poziciju na superligaškoj tabeli sa 21 osvojenim bodom.

"Partizan iz vas izvlači nešto što vas tera u grešku. U utakmicu moramo ući mirno, teren će biti dobar i očekujemo jedan lep ambijent u kojem ćemo pokušati da igramo onako kako mi znamo – borbeno, jako, čvrsto. Ja bih naravno voleo da pobedimo Partizan, idemo tamo da igramo, kao što nigde nikada i nećemo otići da bi izgubili", zaključio je Tešović.

Na koneferenciji za medije u Šapcu trener Mačve je dodao i to da će njegov tim u Beogradu nastupiti bez šestorice standardnih prvotimaca. Igor Ristivojević i Aleksandar Đoković su povređeni, a Nenad Jovanović, Nenad Gavrić, Ivan Obrovac i Miloš Adamović imaju parne kartone.

Utakmica 21. kola Super lige Srbije između Partizana i Mačve igra se u petak od 18 časova, a direktan prenos sa stadiona u Humskoj obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Friday, 14.12.2018
00:09

Dali ono Djokic bese sudija na zadnjoj utakmici Macve? Cini mi se da da. Nije ni cudno zasto je Macva oslabljena zbog kartona a i olaksao je posao Tesovicu da ne bude providno....

avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 13.12.2018
21:11

Baš nas čudi da će desetkovani na partizan....