Tešović: "Neka se drugi plaše Mačve"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.11.2018.
14:04
Izvor: Sportske.net, fkmacva.com

Šef stručnog štaba FK Mačva Darko Tešović kazao je da njegova ekipa nema razloga da se plaši bilo kog protivnika ili pojedinca, te da bi u nastavku sezone rivali trebalo da zaziru od njegovih izabranika.

fkmacva.com
fkmacva.com

Povezane vesti

Seriju od četiri uzastopna poraza u svim takmičenjima fudbaleri Mačve prekinuli su prethodnog vikenda kada su na svom terenu savladali ekipu Voždovca.

Bio je to prvi trijumf koji je ekipa ostvarila pod vođstvom novog trenera Darka Tešovića.

"Jedna utakmica ništa ne znači, dobili smo Voždovac, ali ne postoje sad tu euforične izjave. Idemo od utakmice do utakmice i imamo pravo da se nadamo da protiv Spartaka odigramo jednu dobru utakmicu pred našim navijačima", rekao je Tešović za klupski sajt.

Mačva će u okviru 16. kola Super lige ugostiti ekipu Spartaka iz Subotice od koje je nedavno izgubila u Kuli u okviru 1/8 finala Kupa Srbije.

"Respektujemo Spartak, on ima tradiciju, ali i Mačva je tradicija kao klub. Spartak sigurno ima dva tri igrača kojih bi trebalo da se plašimo, ali mi ćemo ih sigurno na jedan način zaustaviti. Zašto bi mi stalno pričali da li se Mačva plaši nekih igrača, neka se svi sada nas plaše", poručio je strateg Šapčana.

Utakmica 16. kola Super lige Srbije između Mačve i Spartaka zakazana je za subotu od 13 časova, a blagajne stadiona u Šapcu počinju sa radom dva sata ranije.

Super liga 16. kolo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke