"Terziću, izvini se opštini Žagubica!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.09.2014.
11:41
Izvor: Sportske.net

Nakon intervencije FK Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luka povodom negativnih komparacija koje je na njegov račun davao Nenad Lalatović, na spisku uvređenih našla se i opština Žagubica koja traži izvinjenje od Zvezdana Terzića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Predstavnici FK Crvena zvezda u buduće će morati dobro da pripaze koga uzimaju u usta i kakva poređenja prave.

U ponedeljak su zbog izjava trenera crveno-belih Nenada Lalatovića reagovali čelnici FK Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga koji su zatražili da "velika" Zvezda prestane sa nipodaštavanjem njihovog kluba.

Samo dan kasnije stiglo je otvoreno pismo zamenika predsednika opština Žagubica Ljubiše Jovkića koji je od Zvezdana Terzića zatražio izvinjenje zbog vređanja ljudi koji žive u toj opštini.

"U sklopu kampanje koju Terzić kao generalni sekretar Zvezde vodi protiv fudbalskih institucija u zemlji, drznuo se da na jedan vrlo nekulturan i prizeman način, objašnjavajući navodnu nepravdu prema svom klubu, pokaže značaj i veličinu kluba time što će se potcenjivački izraziti o našoj opštini koju je time želeo da postavi u status beznačajnih pojava" navodi se u otvorenom pismu.

Podsećamo da je Zvezdan Terzić nakon duela Napretka i Crvene zvezde izjavio kako "Zvezda nije Žagubica" aludirajući na to kako su sudije oštetile klub velikog imena čime je u istom trenutku omalovažen svako ko živi u Žagubici i okarakterisan kao beznačajan.

"Ukoliko Terzić pati od amnezije, podsetiću ga i na mesnu zajednicu Lovćenac u opštini Mali Iđoš sa kojom je neraskidivo vezan on i njegova porodica, zatim prelepu Zobnaticu i naravno Bačku Topolu. Očigledno je da mnogo paralela ima njegovo odrastanje sa opštinom Žagubica koju je stavio u negativan kontekst" poručuje u pismu potpredesnik opštine Žagubica.

U pismu se dodaje da bi Zvezdan Terzić trebalo javno da se izvini i tako "skine mrlju" sa sportskog kolektiva koji predstavlja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke