Terzićev odgovor FSS: "Nemate pojma!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.10.2014.
19:36
Izvor: Sportske.net, Beta

Vršilac dužnosti generalnog sekretara FK Crvena zvezda izjavio je da današnja odluka članova Odbora za hitna pitanja pokazuje da "oni u FSS nemaju pojma".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije donesena je odluka da se Zajednici Superligaša uputi zahtev za hitno sazivanje sednice Skupštine na kojoj bi Zvezdan Terzić bio razrešen dužnosti i imenovan njegov naslednik.

Tim povodom oglasio se i vršilac dužnosti generalnog sekretara FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić koji je poručio da iza ovakve odluke Odbora za hitna pitanja stoji neobaveštenost.

"Pa ovi iz FSS pojma nemaju. Ja sam zbog obaveza u Crvenoj zvezdi ostavku podneo još 1. oktobra 2014. i do Skupštine i izobra novog predsednika, ovlašćenja preneo na mog potpredsednika Dragana Simovića" izjavio je Terzić.

Podsećamo da su članovi Odbora za hitna pitanja ocenili da Zajednica Superligaša funkcioniše van pravnih okvira i Statuta, te da je zbog toga neophodno da sednica Skupštine bude zakazana u roku od deset dana kako bi se stvari vratile u normalu.

"Termin održavanja Skupštine će u skladu sa statutom odrediti vršilac dužnosti predsednika Zajednice superligaša, a ne Tomislav Karadžić" poručuje Terzić.

Ostaje nam da vidimo da li će Zajednica poslušati zahtev Odbora za hitna pitanja FSS ili će se držati Statuta na koji se poziva Zvezdan Terzić kada je zakazivanje sednice Skupšetine u pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke